Pustni Kino vrtiček vabi!

Kino vrtiček - pasica

Kino vrtiček je program Mestnega kina Ptuj, namenjen družinam, otrokom in mladim.

Februarski Kino vrtiček bo v soboto, 9. februarja, ob 10:00, vstopnice lahko kupite na blagajni kina v času, ko ta obratuje

Ker bo četrti Kino vrtiček v pustnem času, ko se nam vsem malo meša in radi uganjamo norčije, bomo pustno razpoloženi tudi v Mestnem kinu Ptuj.

V kinodvorani nas čaka vznemirljiva animirana pustolovščina Ferdo Krota, sinhronizirana v slovenščino in primerna za maškare od 6. leta naprej. Jakob in Viktor sta navihana prijatelja. V njunem mestu živi tudi Ferdo Krota, starejši fant, ki rad ponagaja – sploh Viktorju. Ko v mesto pride cirkus Bardini, se Viktor odloči, da bo nastopil s svojim psičkom Klobaso … Soseda Minka igra na proteze, sledi kabaret Svinjski kotlet, toda Viktorja in Klobase ni od nikoder …

Ko bomo prišli iz kinodvorane, pa nas bo tudi v avli kina čakalo pravo pravcato cirkuško vzdušje. Zabavala nas bosta brata Malek s prijatelji, kot se za Kino vrtiček spodobi, pa bomo tudi sami kaj lepega ustvarili.

Glede na to, da bomo tako pustno razpoloženi, ne bo prav nič narobe, če tokrat v kino pridemo našemljeni!

In ne pozabite: Mravljica Tina iz ptujskega kina nagrajuje! V svoji pisani knjižici lahko zbirate žige Kino vrtička – ko jih boste zbrali deset, pa vas čaka lepa nagrada.