Rotterdamski filmski festival znova na Ptuju

V petek, 26., in soboto, 27. januarja, vas vabimo, da se kar v Mestnem kinu Ptuj udeležite Mednarodnega filmskega festivala Rotterdam (IFFR).

000IFR_logo IFFR LIVE RGBIFFR Live je edinstven dogodek, ki gledalcem širom Evrope ponuja priložnost, da se udeležijo pomembnega mednarodnega filmskega festivala s sedeža svojega najljubšega kinematografa.

 

Več kot 45 kinodvoran po svetu, med njimi tudi Mestni kino Ptuj, vam hkrati s festivalom v Rotterdamu prinaša evropski premieri dveh filmov iz uradne selekcije festivala:

– v petek, 26. 1., ob 21.00 slikovit film ceste, ki se na spreten način loteva vprašanja krize srednjih let, Messi in Maud,
– v soboto, 27. 1., ob 20.00 pa drzno in izvirno švicarsko dramo Pobarvaj me modro.

Obema projekcijama bo sledil živ prenos pogovora s filmskimi ustvarjalci. Vprašanja bodo gledalci, seveda tudi ptujski, lahko zastavljali prek Twitterja.

Filma bosta predvajana s slovenskimi podnapisi, pogovora pa bosta potekala v angleščini. Izkoristite edinstveno priložnost za ogled dveh odličnih filmov, ki ju na rednem sporedu slovenskih kinematografov ne bo mogoče videti.

Vljudno vabljeni!