Zima z Medvedom Bojanom v Kino vrtičku

Kino vrtiček - pasica

Kino vrtiček je program Mestnega kina Ptuj, namenjen družinam, otrokom in mladim.

Januarski Kino vrtiček bo v soboto, 12. januarja, ob 10:00, vstopnice lahko kupite na blagajni kina v času, ko ta obratuje

Tretji Kino vrtiček bo posebej primeren tudi za vaše najmlajše nadebudneže od 2. leta starosti naprej, saj si bomo ogledali serijo kratkih animiranih filmov o prikupnem medvedku Bojanu, ki s tremi osnovnimi barvami domiselno slika svoj svet.

Za tiste otroke, ki v kinu še niso bili, bo torej to izvrstna priložnost za nežno uvajanje v svet velikega platna – podobe bodo prijetne in mnogim dobro znane, celotna projekcija ne bo predolga (40 minut), za tiste najbolj neučakane pa bo obstajala tudi možnost, da med posameznimi epizodami tiho smuknejo ven. Zunaj jih bodo že čakale vzgojiteljice s pobarvankami, da bodo lažje počakali na ustvarjalno pofilmsko delavnico v Kino vrtičku.

Delavnica pod vodstvom likovne pedagoginje Tjaše Čuš, ki jo stalni obiskovalci Kino vrtička že poznate, bo mlade ustvarjalce spodbudila, da z mislimi še malo ostanejo na filmskem platnu, pri Bojanu. Ker je za nedeljo napovedan sneg, pa se bomo tudi mi skupaj z Bojanom nanj dobro pripravili: spomnili se bomo, katere zimske radosti so nam najljubše, razmislili, kakšna oblačila potrebujemo za na sneg, in primerno opremili tudi Bojana. Seveda ne bodo smele manjkati tudi za Bojana značilne kanglice z barvo! Kaj mislite, kaj bomo pobarvali?

Vabimo vas tudi k ogledu zanimivih vsebin za starše in otroke v spustnem seznamu Kino vrtiček.

In ne pozabite: Mravljica Tina iz ptujskega kina nagrajuje! V svoji pisani knjižici lahko zbirate žige Kino vrtička – ko jih boste zbrali deset, pa vas čaka lepa nagrada.