Srečno, Kekec!

Kino vrtiček: v soboto, 10. junija 2017, ob 10.00

Projekciji sledi
Družinski izlet v botanični vrt
Kekec se rad potepa in potepali se bomo tudi mi! Z avtobusom se bomo odpeljali do botaničnega vrta TAL 2000, kjer se bomo pobliže spoznali z zdravilnimi zelišči, za katere je prava strokovnjakinja Pehta iz filmov in zgodb o Kekcu. Seveda pa botanični vrt skriva tudi druge zanimive reči – rastline, minerale in še kaj. Kot Kekec, Rožle in Mojca si bomo tudi mi privoščili pravo dogodivščino!

POZOR! Za tokratni Kino vrtiček je obvezna predhodna prijava! Cena kino vstopnice je enaka kot vedno (3 EUR), CID Ptuj bo poskrbel za brezplačen avtobusni prevoz in vstopnino v botanični vrt.
Prisotnost staršev ali skrbnikov je na izletu obvezna!
Prijave sprejemamo do zapolnitve mest na avtobusu na cid@cid.si in na telefonskih številkah 02 780 55 40 in 041 604 778.

Srečno, Kekec!Srečno, Kekec!, Jože Gale, Jugoslavija / VB, 1963, 78 min
Navihani Kekec in plahi Rožle kot pastirčka služita pri kmetu, ki ima slepo hčer Mojco. Da bi poiskala zdravilo za Mojco, se spopadeta z mitično gorsko baburo Pehto in ob tem spoznata, da tudi videz včasih vara. Čeprav Pehta trmasto skriva zdravilo za oči, ki bi Mojci vrnilo vid, se razneži ob Kekčevih vragolijah.

Preberite več: IMDb >     Slovenski filmski center >
Nazaj na spored >