Zverjasec in Zverjašček

NA SPOREDU:
v petek, 23. novembra, ob 16.00 (Po projekciji nas bo obiskal Zverjasec, z njim se bomo lahko tudi fotografirali.)
v soboto, 24. novembra, ob 16.00 (Po projekciji nas bo obiskal Zverjasec, z njim se bomo lahko tudi fotografirali.)
v nedeljo, 25. novembra, ob 16.00 (Po projekciji nas bo obiskal Zverjasec, z njim se bomo lahko tudi fotografirali.)

Zverjasec in ZverjaščekThe Gruffalo & The Gruffalo’s Child, Jakob Schuh in Max Lang / Uwe Heidschötter in Johannes Weiland, VB / Nemčija, 2009, 54 min, sinhronizirano, 3+
Animirana filma po priljubljenih istoimenskih slikanicah pisateljice Julie Donaldson in ilustratorja Axla Schefflerja sta prava bisera med ponudbo za otroke. Čarobna zgodba se začne z miško, ki gre na sprehod, da bi našla lešnik. V gozdu sreča lisico, sovo in kačo … Uporabiti bo morala vso svojo iznajdljivost!

Zverjasec
The Gruffalo, Jakob Schuh in Max Lang, VB, 2009, 27 min, sinhronizirano, 3+
Kaj storiti, če si drobna miška, gozd pa je poln živali, ki se jim zdiš primeren obrok? Uporabiti moraš pamet in iznajdljivost! Tudi ko se pojavi Zverjasec – »z okli kot noži, kremplji postrani, strašne čeljusti in grozni čekani« … Filmska upodobitev čarobne zgodbe iz priljubljene slikanice Julie Donaldson.

Zverjašček
The Gruffalo’s Child, Uwe Heidschötter in Johannes Weiland, VB / Nemčija, 2011, 27 min, sinhronizirano3+
Sinka Zverjaščka oče Zverjasec zaman svari pred strašno miško, pred katero naj bi trepetal ves gozd – malček se mora o pošasti prepričati na lastne oči! Neke zasnežene noči se zato odtihotapi iz domače votline … Nadaljevanje simpatične zgodbice o Zverjascu iz priljubljene slikanice Julie Donaldson.

Nazaj na spored >