Aladin

Aladdin

Guy Ritchie, ZDA, 2019, 128 min, družinska pustolovščina, podnapisi

Zgodba o šarmantnem lopovu Aladinu, hrabri in skromni princesi Jasmini ter duhu iz svetilke, ki je potencialni ključ do prihodnosti. Pod razburljivo in dinamično adaptacijo Disneyjeve animirane klasike se je podpisal zdaj že kultni režiser Guy Ritchie. Igrajo Will Smith, Mena Massoud idr.

Izberi modro.

Razburljiva in dinamična adaptacija Disneyjeve animirane klasike Aladin je zanimiva zgodba o šarmantnem majhnem lopovu Aladinu, hrabri in skromni princesi Jasmini ter duhu iz svetilke, ki je potencialni ključ do njihove prihodnosti. 

Nadarjeni režiser Guy Ritchie prinaša romantično glasbeno avanturo, nameščeno v fiktivno pristaniško mesto Agrabah. V glavnih vlogah nastopajo: duh iz čarobne svetilke (Will Smith), šarmantni lopov Aladin (Mena Massoud) ter Jasmina (Naomi Scott), skromna in odločna princesa svobodnega duha. Njihovi pustolovščini se pridružijo tudi magični čarovnik Jafar (Marwan Kenzari), Sultan (Navid Negahban), ki je zaskrbljen za dobrobit in prihodnost svoje hčerke Jasmine, Jasminina najboljša prijateljica Dalia (Nasim Pedrad), lep in aroganten osvajalec Princ Anders (Billy Magnussen) ter Haskim (Numan Acar) kot Jafarjev prvi pomočnik in kapitan straže.

Bodite obveščeni o dogajanju
v Mestnem kinu Ptuj