Fantazijski otok

Fantasy Island

Jeff Wadlow, ZDA, 2020, 110 min, srhljivka

Na otoku s privlačnim imenom Fantazija skrivnostni gospod Roarke v razkošnem odmaknjenem tropskem letovišču uresničuje skrivne želje svojih gostov. A čarobna doživetja se na neki točki spremenijo v nočno moro ... Nova srhljivka produkcijske hiše Blumhouse (Zbeži!, Noč čarovnic).

Nekaterih fantazij ni dobro uresničiti

Ste pripravljeni uresničiti svoje fantazije, celo nemogoče? Ste pripravljeni tudi na njihove posledice? Ste pripravljeni plačati ceno zanje? Ste pripravljeni za odhod na Fantazijski otok?

Osupljivi triler Fantazijski otok produkcijske hiše Blumhouse (Noč čarovnicZbeži!ParanormalnoRazcepljen) vas bo odpeljali v kraj, za katerega si sploh niste predstavljali, da lahko obstaja, in ki pomika vse meje mogočega, saj uresničuje neuresničljive želje in sanje. Toda vsaka fantazija ima svojo ceno. Po obisku tega otoka boste prihodnjič nedvomno dvakrat razmislili, preden si boste kaj zaželeli ali o nečem vneto sanjarili.

Fantazijski otok vam pričara življenje, o kakršnem od nekdaj sanjarite. Tu je vse mogoče in tu se lahko uresničijo celo najbolj nenavadne in neverjetne sanje. Toda kaj se zgodi, ko spoznate, da lahko vaše želje nekoga – ali celo vas – stanejo življenje? Kako daleč bi šli, da uresničite svoje želje? In: bi bili pripravljeni plačati ceno?

Zgodba

Film spremlja skrivnostnega gospoda Roarka, ki na odmaknjenem in skrajno nenavadnem otoku, podobnem tropskemu raju, uresničuje sanje svojih gostov. Toda ko se bodo čarobna doživetja spremenila v nočno moro, bodo morali gostje razrešiti skrivnost otoka, da bi se rešili. Vprašanje, ki si ga bo moral vsak obiskovalec otoka postaviti, je, kako daleč je pripravljen iti, da bi uresničil svoje želje, in kako visoko ceno je pripravljen zanje plačati.

Ustvarjalci

Film je režiral Jeff Wadlow (Kick-Ass 2), v glavnih vlogah pa nas bodo očarali Michael Peña (Ant-ManAmeriške prevare), Maggie Q (Misija: Nemogoče 3Umri pokončno 4), Lucy Hale (serija Ljubke lažnivke), Austin Stowell (Most vohunovRitem norosti), Portia Doubleday (serija Mr. RobotOna), Jimmy O. Yang (Noro bogati Azijci), Ryan Hansen (Petek 13.) in Michael Rooker (serija Živi mrtveciVaruhi galaksije).

Bodite obveščeni o dogajanju
v Mestnem kinu Ptuj