Izgubljeno mesto

The Lost City

Aaron in Adam Nee, ZDA, 2022, 92 min, akcijska romantična komedija

Ekscentrični milijarder (Daniel Radcliffe) ugrabi pisateljico pustolovskih romanov (Sandra Bullock), da ga bi pripeljala do starodavnega zaklada. V džunglo jo pride reševat maneken (Channing Tatum), ki želi dokazati, da je lahko junak tudi v resničnem življenju in ne le na straneh njenih knjig …

Džungelska pustolovščina

Znašli se bomo v džungli, kjer se bo ugrabljena pisateljica, ki jo je upodobila Sandra Bullock, s pomočjo svojega manekena z naslovnice, ki ga igra Channing Tatum, znašla na neverjetni pustolovščini v džungli v akcijski romantični komediji Izgubljeno mesto.

Akcijsko romantično komedijo sta režirala brata Adam Nee in Aaron Nee, ki sta tudi napisala scenarij skupaj Orenom Uzielom in Dano Fox.

Poleg Bullockove in Tatuma zaigrajo še Daniel Radcliffe, Brad Pitt, Da’Vine Joy Randolph, Oscar Nuñez, Patti Harrison, Bowen Yang in drugi.

Zgodba

Briljantna, a osamljena pisateljica Loretta Sage (Sandra Bullock) je v svojih priljubljenih romantično-pustolovskih romanih pisala o eksotičnih krajih s čednim manekenom z naslovnice Alanom (Channing Tatum), ki je svoje življenje posvetil utelešenju junaka Dasha.

Med turnejo, kjer z Alanom predstavlja svojo novo knjigo, Loretto ugrabi ekscentrični milijarder Fairfax (Daniel Radcliffe), ki upa, da ga bo lahko pripeljala do zaklada starodavnega izgubljenega mesta iz njene zadnje zgodbe. Ker pa Alan želi dokazati, da je lahko junak tudi v resničnem življenju in ne le na straneh njenih knjig, se jo odpravi reševat. Podala se bosta na pustolovščino po džungli, kjer bosta morala sodelovati, če bosta hotela preživeti in najti starodavni zaklad, preden bo izgubljen za vedno.

Igrajo

Sandra Bullock, Channing Tatum, Daniel Radcliffe, Da’Vine Joy Randolph, Oscar Nuñez, Patti Harrison, Bowen Yang

Bodite obveščeni o dogajanju
v Mestnem kinu Ptuj