Klub zadovoljnih žensk: Naslednje poglavje

Book Club: The Next Chapter

Bill Holderman, ZDA, 2023, 107 min, komedija

Štiri filmske legende (oskarjevka Diane Keaton, dvakratna oskarjevka Jane Fonda, oskarjevska nominiranka Candice Bergen in oskarjevka Mary Steenburgen) igrajo najboljše prijateljice, ki jih v zrelih letih nista zapustila volja do življenja in smisel za humor. Odpravijo se na izlet v Italijo ...

Na velikem platnu se nadaljujejo prigode štirih najboljših prijateljic v komediji Klub zadovoljnih žensk: Naslednje poglavje.

Vračajo se igralske ikone Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen in Mary Steenburgen, skupaj z Andyjem Garcio, Donom Johnsonom in Craigom T. Nelsonom. Igralski zasedbi se pridružijo še Giancarlo Giannini, Hugh Quarshie in Vincent Riotta.

Komedijo je režiral Bill Holderman, ki je skupaj z Erin Simms tudi napisal scenarij. Oba sta tudi producenta filma.

Zgodba

Težko pričakovano nadaljevanje spremlja štiri najboljše prijateljice, ko se s svojim knjižnim klubom odpravijo v Italijo na zabavno popotovanje, kot ga še niso imele. Ko zadeve uidejo izpod nadzora in se razkrijejo skrivnosti, se njihove sproščujoče počitnice spremenijo v enkratno dogodivščino.

Igrajo

Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen, Mary Steenburgen, Craig T. Nelson, Giancarlo Giannini, Andy Garcia in Don Johnson

Bodite obveščeni o dogajanju
v Mestnem kinu Ptuj