Pasji smisel življenja 2

A Dog's Journey

Gail Mancuso, Kitajska / Indija / ZDA / Hong Kong, 2019, 109 min, drama

Nekatera prijateljstva presegajo življenja! Bailey, mešanček med avstralskim ovčarjem in bernardincem, živi na kmetiji skupaj s svojim Ethanom, njegovo ženo Hanno in vnukinjo CJ. Ethanu obljubi, da bo deklico spremljal in čuval vse življenje ... Po knjižni uspešnici Brucea Camerona.
Pasji smisel življenja 2
Pasji smisel življenja 2
Pasji smisel življenja 2

Nekatera prijateljstva presegajo življenja.

Dolgo pričakovano nadaljevanje globalne uspešnice Pasji smisel življenja je nastalo po knjižni uspešnici Brucea Camerona, ki je povedana skozi pasji pogled na svet.

Zgodba

Bailey je v prvem filmu Pasji smisel življenja doživel kar štiri reinkernacije v štiri različne pasme. Mešanček med avstralskim ovčarjem in bernardincem zdaj uživa svoje dni v lagodnem življenju na kmetiji v Michiganu, skupaj s svojim Ethanom, njegovo ženo Hanno in vnukinjo CJ. Ko se Bailey pripravlja, da bo zapustil to življenje, obljubi Ethanu, da bo vse življenje spremljal CJ in jo čuval za vsako ceno. Tu se njegova dogodivščina šele prične, saj skupaj s CJ najde svojo novo poslanstvo in resnico ter ustvari nepretrgano vez, ki bo njega in ljudi, ki jih ima rad, popeljala tja, kamor si nikoli niso mislili.

Bodite obveščeni o dogajanju
v Mestnem kinu Ptuj