Prvič narazen

After We Collided

Roger Kumble, ZDA, 2020, 105 min, romantična drama

Tessa in Hardin se morata boriti, da sta lahko skupaj. Tudi če si vesolje želi, da sta narazen … Nadaljevanje velike uspešnice o brezmejni ljubezni in strasti dveh mladostnikov po knjižni uspešnici Anne Todd je razglašeno za novo globalno senzacijo, kot sta Somrak saga in Petdeset odtenkov sive.

Posneto po svetovnem knjižnem fenomenu

Nadaljevanje velike uspešnice o brezmejni ljubezni in strasti dveh mladostnikov, posneto po knjižni uspešnici pisateljice Anne Todd, je razglašeno za novo globalno senzacijo, kot sta Somrak saga in erotično-romantična trilogija Petdeset odtenkov sive.

Zgodba

Po burnem začetku zveze in šokantnem odkritju morata Tessa in Hardin najti način, kako nadaljevati svojo ljubezensko zgodbo. Ali lahko ljubezen, ki ne pozna meja, preživi? Tessa počasi začne spoznavati, da lahko vse izgubi. Hardin pa ugotavlja, da nima kaj izgubiti – razen nje. Ali se je zares pripravljen spremeniti zaradi ljubezni? Koliko je ona pripravljena oprostiti in, še pomembneje, ali ji je slika prihodnosti s Hardinom všeč?

Tessa in Hardin po ločitvi živita različni življenji. Medtem ko Hardin zahaja na pota slabih razvad, se Tessa, oborožena z novo samozavestjo, prijavi na pripravništvo pri založbi Vance. Na novem delovnem mestu pritegne pozornost postavnega sodelavca Trevorja, ki je prav takšen tip fanta, s kakšnim bi morala biti: pameten, smešen, čeden in odgovoren, vendar Tessa ne more spraviti Hardina iz glave. Navsezadnje je on ljubezen njenega življenja. Kljub vsem njunim nesporazumom in stiskam Tessa ne more zanikati privlačnosti, ki jo vleče k njemu. Želi si, da bi lahko odšla stran … a to ni tako enostavno.

Tessa in Hardin se bosta skozi vzpone in padce morala boriti, da bosta lahko skupaj. Tudi če si vesolje želi, da sta narazen …

Igrajo

Selma Blair, Hero Fiennes-Tiffin, Josephine Langford, Candice King, Inanna Saarkis, Dylan Sprouse, Louise Lombard in drugi

Bodite obveščeni o dogajanju
v Mestnem kinu Ptuj