Snake Eyes

Snake Eyes: G.I. Joe Origins

Robert Schwentke, ZDA / Kanada, 2021, akcijska pustolovščina

Vsak bojevnik ima svoj začetek.

Julija se bo na velikih platnih pričela pustolovščina bojevnika, ki se pridruži japonskemu klanu in njegovo potovanje se tako šele prične, v novi akcijski avanturi z naslovom Snake Eyes.

Paramount Pictures, Metro-Goldwyn-Mayer Pictures, Skydance Present v sodelovanju s podjetjem Hasbro predstavljajo fantazijsko avanturo, ki jo je režiral Robert Schwentke. V glavni vlogi zaigra Henry Golding (ki smo ga nazadnje lahko občudovali v komični drami Last Christmas). Posneto na podlagi ikoničnega lika G.I. Joe v Snake Eyes zaigrajo tudi Andrew Koji, Úrsula Corberó, Samara Weaving, Haruka Abe, Tahehiro Hira in Iko Uwais.

Zgodba

V akcijski fantazijski avanturi zaigra Henry Golding kot Snake Eyes. Je vztrajen samotar, ki ga medse sprejme starodavni japonski klan po imenu Arashikage, potem ko je rešil življenje njihovemu dediču. Po prihodu na Japonsko Arashikage nauči Snake Eyes veščin ninja bojevnikov, obenem pa mu nudi nekaj, po čemer je dolgo hrepenel – dom. Ko pa se bodo razkrile njegove skrivnosti iz preteklosti, bosta na preizkušnji Snakovi čast in zvestoba, pa čeprav to pomeni, da lahko izgubi zaupanje bližnjih.

Igrajo

Henry Golding, Andrew Koji, Úrsula Corberó, Samara Weaving, Haruka Abe, Takehiro Hira, Peter Mensah, Iko Uwais

Bodite obveščeni o dogajanju
v Mestnem kinu Ptuj