Soba pobega 2: Brez izhoda

Escape Room: Tournament of Champions

Adam Robitel, ZDA, 2020, 88 min, psihološki triler

Šest oseb se znajde zaklenjenih v nizu sob pobega. Sčasoma odkrijejo, kaj imajo skupnega za preživetje. Ko združijo moči z dvema preživelima iz prejšnjega dela, odkrijejo, da so vsi že igrali to igro, a da tokrat mogoče izhoda sploh ni … Napet psihološki triler, ob katerem vam bo zastal dih.

Napeta srhljivka, ob kateri vam bo zastal dih

Nadaljevanja filma Soba pobega iz leta 2019.

Soba pobega 2: Brez izhoda je nadaljevanje kino uspešnice in psihološkega trilerja, ki je pognal strah v kosti občinstvom po vsem svetu. V tem delu, pri katerem so sodelovali producenti Hitrih in drznih, se šest nezavestnih oseb proti svoji volji znajde zaklenjenih v drugem nizu sob pobega, tu pa postopno odkrijejo, kaj imajo skupnega za preživetje. Potem ko združijo moči z dvema preživelima iz prejšnjega dela, kmalu odkrijejo, da so vsi že igrali to igro, spoznajo pa tudi, da tokrat mogoče sploh ni izhoda.

Na režijski stolček je tudi tokrat sedel Adam Robitel, glavne vloge pa so odigrali Taylor Russell (Waves, Before I Fall, Words on Bathroom Walls), Logan Miller (Shithouse, Z ljubeznijo, Simon), Thomas Cocquerel (The Divorce Party, Rdeči pes Modri) in Holland Roden (Skrivnostni otok, Najstniški volkodlak, Talenti v belem).

Igrajo

Logan Miller, Isabelle Fuhrman, Thomas Cocquerel in drugi

Bodite obveščeni o dogajanju
v Mestnem kinu Ptuj