Svet igrač 4

Toy Story 4

Josh Cooley, ZDA, 2019, 100 min, družinska animirana pustolovščina, sinhronizirano

Ko Bonnie svojo nekdaj najljubšo igračo zavrže kot smet, se Woody odloči, da bo stvari vzel v svoje roke … Disney in Pixar nam prinašata razburljivo zgodbo o simpatičnih igračkah. Humorja polna animirana pustolovščina o sprejemanju sebe in drugih. Oskar za najboljši animirani celovečerec.

Na cesti življenja te čakajo stari prijatelji, novi prijatelji in zgodbe, ki te spremenijo

Od ustvarjalcev filmov Neverjetni 2 in Koko

Disney Studio in režiser Josh Cooley nam prinašata neverjetno zgodbo o igračkah in njihovem razburljivem živem svetu, ko se podajo na pustolovščino, polno prijateljstva in humorja.

Zgodba

Glavni junak Woody je od nekdaj prepričan, da ima svoje posebno mesto na svetu. Njegova prioriteta je skrb za svoja otroka Andyja in Bonnie. Ko Bonnie svojo nekdaj najljubšo igračo zavrže kot smet, Woody vzame stvari v svoje roke in pokaže Forkyju, da mora sprejeti sebe takšnega, kakršen je.

Ko Bonnie zbere družbo za družinski izlet, se Woddy znajde na nepričakovani pustolovščini. Ta vključuje ponovno druženje z njegovo že davno izgubljeno prijateljico Be Peep. Po večletnem potepanju Bo-jin avanturistični duh in življenje na cesti kvarita njeno nežno porcelanasto zunanjost. Woody in Bo odkrijeta popolnoma drug svet, ko oživita kot igrački.

Zanimivost

Nov lik je iz plastične vilice izdelana igrača Vilko (Forky). Ta otroke opominja, da sploh ni nujno, da so najboljše igrače tiste drage, ki jih kupimo v trgovini.

Bodite obveščeni o dogajanju
v Mestnem kinu Ptuj