Veliki rdeči pes Clifford

Clifford the Big Red Dog

Walt Becker, ZDA / Kanada, 2021, 97 min, družinska animirana pustolovščina, sinhronizirano, 6+

Ko si Emily zaželi, da bi njen kužek zrasel v velikega in mogočnega psa, ne pričakuje, da bo zjutraj v stanovanju našla nekaj metrov visoko mrcino. Da bi obdržala svojega ljubljenčka, se odloči poiskati čarobnega oskrbnika živali, za katerega upa, da bo lahko Cliforda vrnil v normalno velikost.

Pustolovščina še nikoli ni bila večja

Velika ljubezen do psa

Pripravite se na VELIKO zabavo z novo družinsko animirano pustolovščino Veliki rdeči pes Clifford! Zaradi velike ljubezni mladega dekleta do majhnega psička po imenu Clifford pes zraste do ogromne velikosti in se s svojo novo lastnico odpravi na dogodivščine po New Yorku.

Družinsko animirano pustolovščino je režiral Walt Becker, v glavnih vlogah pa igrajo Darby Camp, Jack Whitehall in John Cleese.

Zgodba

Ko je srednješolka Emily Elizabeth (Darby Camp) spoznala čarobnega reševalca živali (John Cleese), ki ji je podaril majhnega rdečega psička, ni pričakovala, da se bo v majhnem newyorškem stanovanju zbudila ob velikanskem psu. Medtem ko je njena mama samohranilka (Sienna Guillory) na službenem potovanju, se Emily in njen zabaven, a impulziven stric Casey (Jack Whitehall) skupaj z velikanskim psom odpravita na pustolovščino po New Yorku.

Posneto na podlagi priljubljenega lika iz knjižne serije. Clifford bo naučil svet, kako ljubiti veliko!

5 zabavnih dejstev o velikem rdečem psu

• Velik Clifford prihaja z velikim apetitom: vsak dan poje 18,1 kilograma pasje hrane.
• Včasih se Clifford oprha s požarno cevjo.
• Ujemite ga, če lahko! Clifford lahko teče 115 kilometrov na uro.
• Hov hov! Ko Clifford laja, ga lahko slišimo 16 kilometrov daleč.
• Mestni mladiček! Clifford ima rad mesto in zaspi ob zvokih podzemne železnice.

Igrajo

Jack Whitehall, Darby Camp, Tony Hale, Sienna Guillory, David Alan Grier, Russell Wong in John Cleese

Slovenski glasovi v sinhronizorani različici

Amalja Veger Poles, David Dolamič, Boris Car, Jan Novljan, Mateja Feltrin Novljan, Jernej Kuntner, Žiga Bunič, Rok Kunaver, Marko Grilc, Nejc Heine, David Hudnik, Iztok Valič, Kaja Jordan, Marko Ujc, Lucija Grm, Štefan Kušar, Eva Godina, Alenka Tetičković, Izabela Jelovšek, Damjan Trbovc, Andrej Kušar, Ana Trnavčević, David Hudnik, Gal Butenko Černe, Gregor Lavtar, Igor Potočnik, Jure Tamše, Jurij Štrekelj, Martin Jelovšek, Milkica Leskovar, Nina Hribernik, Nina Kaludjerović, Pia Škulj, Polona Natlačen, Vita Suhadolc

Smešne povečave
22. 1. 2022

Smešne povečave

Kinoskop s filmom Veliki rdeči pes Clifford

Po filmu o gigantskem psu smo skupaj z likovnico Saro Ferčič ustvarjali domišljijska bitja, ki se jim del telesa napihne kot balon. Clifford nas je nasmejal, pa tudi ganil, zato smo narisali še njega: velikega in rdečega.

Bodite obveščeni o dogajanju
v Mestnem kinu Ptuj