Zapuščina

The Estate

Dean Craig, ZDA, 2022, 95 min, komedija

Macey in Savanna izvesta, da je njuna teta neozdravljivo bolna. To vidita kot priložnost za izboljšanje svojega premoženjskega stanja, zato pohitita na njeno ekstravagantno posestvo, da bi se ji prikupili. Kmalu pa ugotovita, da imata Beatrice in Richard enak načrt … Kdo bo naredil boljši vtis?
»Kjer je oporoka, tam je vojna …« 
 
V kinu se bomo nasmejali pohlepnim sorodnikom, ki si bodo skušali vsak na svoj način prilastiti bogastvo umirajoče tete v komediji Zapuščina.
 
V komediji zaigrajo izvrstna igralska imena – Toni Collette, Anna Faris, Kathleen Turner, David Duchovny, Ron Livingston in Rosemarie DeWitt, film pa je režiral in zanj napisal scenarij Dean Craig.
 
Zgodba
 
Sestri Macey in Savanna (igrata ju Toni Collette in Anna Faris) skušata na smrt bolno teto Hildo (Kathleen Turner) pridobiti na svojo stran, v upanju da bosta deležni njenega bogatega premoženja. Na obisku pri njej pa ugotovita, da nista edini, ki bi si radi prilastili bogastvo – k umirajoči teti na obisk so prišli tudi drugi grabežljivi sorodniki: tudi sestrična Beatrice (Rosemarie DeWitt) in bratranec Richard (David Duchovny) si na vse pretege skušata pridobiti naklonjenost svoje umirajoče tete in s tem obogateti.
 
Igrajo
 
Toni Collette, Anna Faris, Kathleen Turner, David Duchovny, Ron Livingston, Rosemarie DeWitt

Bodite obveščeni o dogajanju
v Mestnem kinu Ptuj