Bontonske drobtinice s Simono

Dogodek:

torek, 26. marec, 18.00

Predavanje
Vstopnine ni. Obvezne prijave.
Predavanje
Vstopnine ni. Obvezne prijave.

Prijetno druženje s Simono Lečnik Očko, strokovnjakinjo za poslovni bonton, protokol in komunikacijo. Na zabavno-resen način nam bo približala smernice sodobnega bontona v vsakdanjem življenju, ki predstavlja preprost jezik spoštljivosti do sebe in drugih.
 
Število mest je omejeno, zato se na dogodek obvezno prijavite.Svojo udeležbo potrdite po e-pošti na lea.stiberc@lu-ptuj.si (s preprostim zapisom PRIDEM) najkasneje do 20. marca 2024, do 12. ure.
 
Dogodek organizira Ljudska univerza Ptuj n je za vas brezplačen. Potekal bo v Mestnem kinu Ptuj, ki bo kot najstarejše še aktivno kino prizorišče v Sloveniji poskrbel za čudovito kuliso.

Simona Lečnik Očko
je strokovnjakinja za poslovni bonton, protokol in učinkovito komunikacijo, magistrica mednarodnih in diplomatskih študij, ki bonton predstavlja na sodoben način ter razbija predsodke o tem, da je bonton zastarel in staromoden.
 
Veselimo se prijetnega druženja z vami.
 

Bontonske drobtinice s Simono
26. 3. 2024

Bontonske drobtinice s Simono

V sodelovanju z Ljudsko univerzo Ptuj

Strokovnjakinja za poslovni bonton, protokol in komunikacijo Simona Lečnik Očko nam je zabavno-resno približala smernice sodobnega bontona v vsakdanjem življenju, ki predstavlja preprost jezik spoštljivosti do sebe in drugih.

Bodite obveščeni o dogajanju
v Mestnem kinu Ptuj