Marketinšk! klicaj 2023

Dogodek:

petek, 25. avgust, 16.00

Posebni dogodek
Organizira Manager klub Ptuj. Vstopnine ni.
Posebni dogodek
Organizira Manager klub Ptuj. Vstopnine ni.
Letošnji Marketinški klicaj! bo še posebam navdihujoč dogodek v organizaciji Manager klub Ptuj in Kreativni laboratorij. Na tem dogodku bodo številni izkušeni podjetniki delili svoje zgodbe o uspehu, ovirah, in pomembnih korakih, ki so jih pripeljali do trenutne točke v svojih poslovnih karierah.
Christina Rami, lastnica in vodja podjetja MARK Gmbh, bo podelila svojo izkušnjo o prevzemu vajeti, kot 3 generacija v družinskem podjetju. Kako so se stvari z vidika vodenja spremenile skozi leta in kako ograniti uspešno podjetje pri prenosu generacij.
Primož Zelenšek, soustanovitelj in izvršni direktor CHIPOLO, d.o.o., bo osvetlil pot, po kateri je šlo njihovo podjetje od začetnih zamisli do uveljavljenega igralca na trgu izgubljenih predmetov. Svoje izkušnje bo delil o tem, kako se soočiti s konkurenco in izstopiti v množici.
Marko Toplak, lastnik in upravitelj Kmetije Toplak in Winery Toplak, bo predstavil svojo zgodbo o izgradnji uspešnega kmetijskega podjetja in vinske kleti. Njegovo razmišljanje o trženju lokalnih proizvodov bo zagotovo prineslo zanimiv pogled v prihodnost.
Davorin Tušek, ustanovitelj in direktor podjetja 3briks, d.o.o., bo predstavil svojo pot od igranja pa vse do služenja z LEGO- kockami. Kako ustvariti uspešno podjetje z izdelki, ki je za večino igrača.
Na dogodku Marketinški klicaj! bodo udeleženci imeli priložnost izvedeti osebne zgodbe podjetnikov, ki so pripomogle k njihovemu uspehu, pa tudi o izzivih, s katerimi so se soočali na svoji podjetniški poti.
To bo izjemna priložnost za navdihovanje, mreženje in izmenjavo izkušenj med podjetniki in tistimi, ki si želijo razviti uspešno podjetniško pot.
Marketinšk! klicaj 2023
25. 8. 2023

Marketinšk! klicaj 2023

V organizaciji Manager kluba Ptuj in Kreativnega laboratorija

Podjetniki Christina Rami (Mark), Primož Zelenšek (Chipolo), Marko Toplak (Kmetija Toplak in Winery Toplak) in Davorin Tušek (3briks) so delili svoje zgodbe o uspehu, ovirah in pomembnih korakih v njihovih karierah.

Bodite obveščeni o dogajanju
v Mestnem kinu Ptuj