Čudovita polomija

Beautiful Disaster

Roger Kumble, ZDA, 2023, 105 min, romantična drama

Ljubitelji filmov Petdeset odtenkov sive in franšize Prvič se bodo razveselili filma Čudovita polomija, posnetega po istoimenski knjigi. Ko brucka Abby naleti na ultimativnega študentskega šarmerja Trevorja, ne pokaže zanj nobenega zanimanja. Nevajen takšnega odziva ji ponudi zanimivo stavo ...

Ljubitelji filmov Petdeset odtenkov sive in franšize Prvič se bodo razveselili filma Čudovita polomija, posnetega po istoimenski knjigi.

Film govori o napeti ljubezenski zgodbi med dekletom Abby, ki pobegne pred očetom in preteklostjo ter se s prijateljico Americo odpravi na fakulteto, ki je daleč od njenega rojstnega kraja. Abby se izogiba vsemu, kar bi jo lahko spravilo v težave ali pripeljalo nazaj na stara pota. Travis Maddox, ki ga tam spozna, je vse, čemur se Abby želi izogniti. Čeden, potetoviran, zelo samozavesten, aroganten in temperamenten Travis je prava vaba za dekleta, saj si ga vse želijo in nobena se mu ne more upreti, on pa si ne želi resne zveze.

Zgodba

V filmu, posnetem po knjižni uspešnici Čudovita polomija, je “bad-boy” Travis Maddox (Dylan Sprouse) natanko tisto, kar brucka Abby Abernathy (Virginia Gardner) potrebuje in čemur se želi izogniti. Noči preživlja v podtalnih boksarskih dvobojih, podnevi pa je ultimativni študentski šarmer.

Navdušen nad Abbyjinim nezanimanjem zanj ji Travis ponudi preprosto stavo: če izgubi svoj naslednji boksarski dvoboj, bo moral mesec dni preživeti brez seksa. Če pa dvoboj dobi, bo Abby mesec dni živela z njim v njegovem stanovanju. Vendar pa noben izmed njiju ni pripravljen na to, kar ju čaka.

Bodite obveščeni o dogajanju
v Mestnem kinu Ptuj