Kozmoblisk

Lightyear

Angus MacLane, ZDA, 2022, 100 min, animirana akcijska pustolovščina, sinhronizirano

Nova animirana pustolovščina studiev Disney in Pixar pripoveduje zgodbo Kena Kozmobliska, testnega vesoljskega robota iz priljubljene franšize Svet igrač. Priljubljeni astronavt se trudi uresničiti svojo največjo željo: postati kapitan Enote za zaščito vesolja, ki se bori proti zlobnemu carju Zurgu.
Kozmoblisk

Prihaja neustrašen in zabaven astronavt, Ken kozmoblisk!

Disney in Pixar predstavljata Kozmoblisk, samostojno zgodbo o priljubljenemu liku iz vsem dobro znane franšize Svet igrač.

V sinhroniziranem animiranem filmu Kozmoblisk spremljamo začetke Kozmobliska, mladega testnega robota, ki postane astronavt. Odpotovali bomo na vesoljsko galaktično pustolovščino.

Kot pravi režiser animiranega filma Galyn Susman, ga je vedno zanimalo, kako bi lahko povedal samostojno zgodbo o nastanku pogumnega vesoljskega junaka, katerega izrek poznamo vsi: »Do neskončnosti in nazaj!« Poudarja, da nam želi njegov svet pripeljati bližje in da ni samo vesolje tisto, kjer se Kozmoblisk potepa. Prav tako nam želi približati igračo, za katero bomo spoznali, da ni samo akcijska figura.

Bodite obveščeni o dogajanju
v Mestnem kinu Ptuj