Ledeno kraljestvo 2

Frozen 2

Chris Buck in Jennifer Lee, ZDA, 2019, 103 min, družinska animirana pustolovščina, sinhronizirano

Med oboževalce se vračata sestri Elza in Ana. Tokrat se skupaj s Krištofom, Olafom in Svenom podata na nevarno potovanje globoko v gozd; skupaj odkrijejo izvor Elzinih čarobnih moči in rešijo kraljestvo. Če se je Elza v prvem delu svojih nadnaravnih sposobnosti bala, v drugem upa, da jih ima dovolj.

Težko pričakovano nadaljevanje ene največjih Disneyevih animiranih uspešnic zadnjih let, ki je obnorela otroke po vsem svetu

Tik pred zimo nas čaka nov razlog za otroško veselje, saj na platna svetovnih kinematografov prihaja drugi del animirane družinske pustolovščine, Ledeno kraljestvo 2. Med svoje številne oboževalce se vračata sestri Elza in Ana, ki se bosta skupaj s Krištofom, Olafom in Svenom podali na nevarno potovanje.

Če se je Elza v prvem delu bala svojih moči, bo v drugem zgolj upala, da jih ima dovolj. Studio Disney spet pripravlja dih jemajočo pustolovščino, ki jo pričakuje ves svet.

Prvi napovednik filma daje slutiti, da bo film še razburljivejši od prvega iz leta 2013. Bodite pozorni, da ima Elza oblečen blazer, Ana pa ima spuščene lase. 😉 Očitno pa se vračajo tudi vsi priljubljeni liki iz prvega dela: Krištof, snežak Olaf in jelenček Sven.

Bodite obveščeni o dogajanju
v Mestnem kinu Ptuj