Projekcije filma:

nedelja, 23. julij, 10.00

Kino vrtiček v okviru Festivala Arsana
Projekciji bo sledila delavnica glasbene joge za otroke. Otroci se bodo pod vodstvom učiteljice joge in glasbene pedagoginje Eve Hrastar preizkusili v vlogi nastopajočega in spoznali, kako potekajo priprave za nastop pred občinstvom. S sproščanjem, spoznavanjem dihalnih tehnik, pevskega upevanja in sestavljanja koreografij bodo gradili zavedanje svojega telesa in glasu, negovali spoštovanje drug do drugega in se preizkušali v skupinski improvizaciji.

Lil, Lil, krokodil

Lyle, Lyle, Crocodile

Josh Gordon in Will Speck, ZDA, 2022, 106 min, Igrano-animirana glasbena komedija, sinhronizirano, 5+

Igrano-animirana glasbena komedija, posneta po priljubljeni otroški slikanici Bernarda Waberja iz leta 1965. Zgodba o pevsko nadarjenem krokodilu, ki živi pri družini Primm v New Yorku, bo nasmejala mlade in stare. Igrajo dobitnik oskarja Javier Bardem, Constance Wu, Shawn Mendes in drugi.

Po priljubljeni slikanici

Film, ki temelji na znameniti seriji knjig Bernarda Waberja in v katerem nastopajo dobitnik oskarja Javier Bardem, Constance Wu in Shawn Mendes, je igrano-animirana glasbena komedija, ki prinaša priljubljenega krokodila novemu svetovnemu občinstvu.
Izvirne pesmi, ki jih izvajajo Shawn Mendes, Javier Bardem in Constance Wu, sta ustvarila Benj Pasek in Justin Paul – dvojica, ki je že navdušila občinstvo v filmu Največji šovmen. Tokrat so se Pasku in Paulu pri ustvarjanju izvirnih pesmi pridružili tudi Ari Afsar, Emily Gardner Xu Hall, Mark Sonnenblick in Joriah Kwamé. Režiserja in koproducenta filma sta Will Speck in Josh Gordon, scenarij pa je sestavil Will Davies. Tretji producent je Hutch Parker, izvršni producenti pa so Kevin K. Vafi, Dan Wilson, Robert J. Dohrmann, Benj Pasek, Justin Paul, Tarak Ben Ammar in Andy Mitchell.

Bodite obveščeni o dogajanju
v Mestnem kinu Ptuj