Projekcije filma:

sobota, 8. junij, 10.00

Kino vrtiček
Po ogledu filma se bomo z avtobusom odpeljali v živalski vrt Sikalu ZOO v Radencih. Cena dvosmerne vozovnice za avtobus je vključena v ceno kino vstopnice, ki stane 3 EUR. Vstopnino v živalski vrt poravnate sami pri blagajni živalskega vrta. Prijave na izlet zbiramo na e-naslov cid@cid.si do zapolnitve mest. Obvezno je spremstvo staršev ali skrbnikov. Priporočamo, da imate s seboj nahrbtnike z malico. Ogled filma je mogoč tudi brez izleta; cena vstopnice je enaka.

Mala gospodična Dolittle

Liliane Susewind - Ein tierisches Abenteuer

Joachim Masannek, Nemčija, 2018, 96 min, družinski, sinhronizirano

11-letna Lili se lahko pogovarja z živalmi! Ta njena posebnost je v preteklosti povzročila že dovolj težav, zato staršema obljubi, da bo skrivnost obdržala zase. Ampak načrt se spremeni v tenutku, ko odkrije, da je zloben tat živali iz lokalnega živalskega vrta ukradel slonovega mladiča Ronnija …

Zgodba

11-letna Liliane, ljubkovalno Lili, se lahko pogovarja z živalmi! To je skrivnost, ki jo nihče, razen njenih staršev, ne sme izvedeti. Njen poseben talent je v preteklosti že  povzročil dovolj težav in to je razlog, da se mora družina ponovno preseliti. Lili obljubi, da bo svojo skrivnost obdržala zase, ko se bodo preselili v nov dom. Ampak ta načrt se spremeni v tenutku, ko odkrije, da je zloben tat živali iz lokalnega živalskega vrta ukradel slonovega mladiča Ronnija. S prijateljem Jessom se Lili poda na razburljivo pustolovščino reševanja Ronnija in ostalih živali.

Igralska zasedba

Malu Leicher, Christoph Maria Herbst, Tom Beck, Aylin Tezel, Meret Becker, Aaron Kissiov

Bodite obveščeni o dogajanju
v Mestnem kinu Ptuj