Mali šef: Družinski posli

The Boss Baby: Family Business

Tom McGrath, ZDA, 2021, 107 min, animirana komedija, sinhronizirano

Bratca Templeton iz prvega filma Mali šef sta zdaj že odrasla. Tim ima izjemno pametno sedemletno hčerko, za katero ga skrbi, da zamuja normalno otroštvo, in prikupno dojenčico, za katero se izkaže, da je tajna agentka na skrivnostni misiji … Težko pričakovano nadaljevanje animirane uspešnice.

Ko se družinski posli nadaljujejo …

Na velika platna se vrača zgodba o malem bratcu, ki se je skupaj s svojim starejšim bratom podal na misijo, v novem nadaljevanju animirane komedije z naslovom Mali šef: družinski posli. V nadaljevanju sta brata Tim in Ted Templeton že odrasla, a sta se odtujila. In mali šef ju bo znova zbližal.

Po izjemnem uspehu prvega filma iz leta 2017, ko je po svetu v blagajne prinesel več kot 500 milijonov dolarjev, se v novem delu vrača režiser Tom McGrath, producent animirane pustolovščine pa je Jeff Hermann (Kung Fu Panda 3).

V svoje vloge se v izvirni glasovni različici vračajo Alec Bladwin (kot mali šef), v vlogi mame in očeta pa znova zaigrata Lisa Kudrow in Jimmy Kimmel. Igralski ekipi so se pridružili še James Marsden, Jeff Goldblum, Eva Longoria, Amy Sedaris in drugi.

Zgodba

Tim in njegova žena Carol (Eva Longoria), ki edina hodi v službo, živita v predmestju s svojo izjemno pametno sedemletno hčerko Tabitho (Ariana Greenblatt) in prikupno novo dojenčico Tino (Amy Sedaris). Tabitha, ki je v samem vrhu v svojem razredu v prestižnem centru Acorn za napredne otroke, svojega strica Teda kuje v zvezde in si mu želi postati podobna. A Tima, ki se še vedno prepušča svoji prekomerni otroški domišljiji, skrbi, da dela preveč in zamuja normalno otroštvo.

Ko dojenčica Tina razkrije, da je najvišji tajni agent za podjetje BabyCorp in je na misiji, da odkrije temne skrivnosti Tabithine šole in njenega skrivnostnega ustanovitelja dr. Erwina Armstronga (Jeff Goldblum), bo nepričakovano združila brata Templeton, kar ju bo vodilo, da znova razmislita o pomenu družine in odkrijeta tisto, kar je resnično pomembno.

Igralska zasedba (glasovi v izvirni različici)

Alec Baldwin, Jeff Goldblum, Ariana Greenblatt, Jimmy Kimmel, Lisa Kudrow, Eva Longoria, James Marsden, Amy Sedaris

Bodite obveščeni o dogajanju
v Mestnem kinu Ptuj