Projekcije filma:

petek, 14. junij, 19.00

sobota, 15. junij, 21.00

nedelja, 16. junij, 19.00

Možje v črnem: Globalna grožnja

Men in Black: International

F. Gary Gray, ZDA, 2019

"Pridi, svet se ne bo rešil sam." Možje v črnem od nekdaj varujejo Zemljo pred vesoljskimi sovražniki. A v najnovejši pustolovščini se sovražnik skriva med njimi ... Ste pripravljeni na novo pustolovščino v črnem? Igrajo: Chris Hemsworth, Tessa Thompson, Liam Neeson, Emma Thompson idr.

Vesolje se širi

Chris Hemsworth in Tessa Thompson kot nova agenta v znameniti črni obleki

Največja nevarnost v galaksiji prihaja od znotraj.

Tu je že nova generacija najslavnejših tajnih agentov na svetu in najboljši med najboljšimi bodo to poletje reševali svet. Novi agenti, nove dogodivščine, a prav tako kot vedno – nezadržna zabava.

Chris Hemsworth in Tessa Thompson sta zlahka skočila v črni obleki agentov H in M, ampak lahko ste prepričani, da reševanje sveta ne bo potekalo tako gladko. Predvsem zato, ker se nevarnost skriva prav med njunimi kolegi. Kot lahko razberemo že iz naslova filma, bo sovražnik letos napadel na svetovni ravni; vesolje se širi, z njim pa tudi vse večja nevarnost.

Ob Chrisu Hemsworthu in Tessi Thompson se v filmu v vlogah njunih mentorjev pojavita tudi Liam Neeson kot High T in Emma Thompson kot agentka O.

Film Možje v črnem: Globalna grožnja predstavlja nove agente, ki bodo letos reševali svet, prikazuje pa tudi drugo plat znanih junakov, ki je doslej nismo imeli priložnosti spoznati in zaradi katere boste podvomili o vsem, kar ste mislili, da veste o Možeh v črnem. Ste pripravljeni na še nikoli videni déjà vu in na novo pustolovščino v črnem?

Igrajo

Chris Hemsworth, Tessa Thompson, Emma Thompson, Liam Neeson, Rebecca Ferguson, Kumail Nanjiani, Rafe Spall, Laurent Bourgeois, Larry Bourgeois in drugi

Bodite obveščeni o dogajanju
v Mestnem kinu Ptuj