Možje v črnem: Globalna grožnja

Men in Black: International

F. Gary Gray, ZDA, 2019, 115 min, akcija

"Pridi, svet se ne bo rešil sam." Možje v črnem od nekdaj varujejo Zemljo pred vesoljskimi sovražniki. A v najnovejši pustolovščini se sovražnik skriva med njimi ... Ste pripravljeni na novo pustolovščino v črnem? Igrajo: Chris Hemsworth, Tessa Thompson, Liam Neeson, Emma Thompson idr.

Vesolje se širi

Chris Hemsworth in Tessa Thompson kot nova agenta v znameniti črni obleki

Največja nevarnost v galaksiji prihaja od znotraj.

Tu je že nova generacija najslavnejših tajnih agentov na svetu in najboljši med najboljšimi bodo to poletje reševali svet. Novi agenti, nove dogodivščine, a prav tako kot vedno – nezadržna zabava.

Chris Hemsworth in Tessa Thompson sta zlahka skočila v črni obleki agentov H in M, ampak lahko ste prepričani, da reševanje sveta ne bo potekalo tako gladko. Predvsem zato, ker se nevarnost skriva prav med njunimi kolegi. Vesolje se širi in nezemeljska sovražna bitja napadajo z več strani, tudi iz same organizacije MiB.

Če ne verjamete v obstoj nezemljanov, ste lahko prepričani, da ste žrtev nevralizatorja, znamenite naprave, s katerimi ti spretni agenti brišejo spomin. Možje v črnem so prav to naredili Mollyjinim staršem, in ker je njej uspelo uiti izbrisu, zdaj posveča življenje iskanju resnice o tej tajni organizaciji in o nezemljanih. Njen uporniški duh poplača leta žrtvovanj in truda, saj se naposled pridruži agentu H in zdaj skupaj z njim rešuje svet.

Ob Chrisu Hemsworthu in Tessi Thompson se v filmu v vlogah njunih mentorjev pojavita tudi Liam Neeson kot High T in Emma Thompson kot agentka O.

Film Možje v črnem: Globalna grožnja predstavlja nove agente, ki bodo letos reševali svet, prikazuje pa tudi drugo plat znanih junakov, ki je doslej nismo imeli priložnosti spoznati in zaradi katere boste podvomili o vsem, kar ste mislili, da veste o Možeh v črnem. Ste pripravljeni na še nikoli videni déjà vu in na novo pustolovščino v črnem?

Igrajo

Chris Hemsworth, Tessa Thompson, Emma Thompson, Liam Neeson, Rebecca Ferguson, Kumail Nanjiani, Rafe Spall, Laurent Bourgeois, Larry Bourgeois in drugi

Bodite obveščeni o dogajanju
v Mestnem kinu Ptuj