Podli fantje za vedno

Bad Boys for Life

Adil El Arbi, Bilall Fallah, ZDA, 2020, 113 min, akcijska komedija

Podla fanta Mike Lowrey (Will Smith) in Marcus Burnett (Martin Lawrence) se vračata v težko pričakovanem novem delu kultnega filma, da bi s skupnimi močmi na svoj podli način spravila zločince tja, kamor spadajo – za rešetke. Kombinacija akcije in humorja, ki vam bo pogrela kri.
Podli fantje za vedno

Zabava, s kakršno znajo postreči samo podli fantje

Podla fanta Mike Lowrey (Will Smith) in Marcus Burnett (Martin Lawrence) sta se vrnila, da bi še zadnjič s skupnimi močmi na svoj podli način spravila zločince tja, kamor spadajo – za rešetke.

Težko pričakovani novi del kultnega filma o priljubljenih podlih fantih, Podli fantje za vedno, je enkratna kombinacija akcije in humorja, ki vam bo to zimo pogrela kri.

Zgodba

Podla fanta sta zdaj nekoliko starejša, ampak nič manj nora in neizprosna. Potem ko Marcus (Martin Lawrence) dolgoletnemu kolegu Miku (Will Smith) zaupa, da se bo kmalu upokojil, češ da je že skrajni čas, ga skuša Mike prepričati v še zadnjo noro misijo. Dvojica se tako še zadnjič poda na vratolomno odpravo proti zločinu, polno spletk, prevar in odbitega humorja. Saj sta navsezadnje podla fanta za vedno.

Zanimivosti

Film Podli fantje z Willom Smithom in Martinom Lawrenceom v glavnih vlogah, ki je izšel davnega leta 1995, je navdušil občinstvo vsega sveta z enkratno kombinacijo akcije in humorja. Obenem je tudi povzdignil Smitha in Lawrencea med največje hollywoodske zvezde, saj je bila to za oba prva glavna filmska vloga. Drugi del iz leta 2003 je požel še večji uspeh in je še dodatno utrdil zvezdniški status obeh igralcev. Po dolgih 15 letih bodo oboževalci franšize končno prišli na svoj račun in uživali ob priljubljenih podlih fantih v novi izvrstni akciji.

Igrajo

Will Smith, Vanessa Hudgens, Alexander Ludwig, Joe Pantoliano

Bodite obveščeni o dogajanju
v Mestnem kinu Ptuj