Poročiva se

Marry Me

Kat Coiro, ZDA, 2022, 112 min, glasbena romantična komedija

Kat (Jennifer Lopez) in Bastian (Maluma) sta seksi zvezdniški par. Ker se njuna uspešnica Poročiva se vzpenja po lestvicah, se odločita poročiti pred očmi oboževalcev. A v množici na koncertu Kat zagleda ločenega srednješolskega učitelja matematike (Owen Wilson), ki ga je tja zvlekla hčerka …

Sodobna ljubezenska zgodba o zvezdnikih, poroki in družbenih medijih

Za valentinovo bo na velikih platnih pokalo od ljubezni. V romantični komediji Poročiva se bo ljubezen glasbenih ikon – pevke in igralke Jennifer Lopez in pevca Malume – na preizkušnji, pevka pa se bo z učiteljem matematike, ki ga igra Owen Wilson, znašla v nepričakovani romanci.

Ob napovedani poroki glasbenih ikon – pevke in igralke Jennifer Lopez in pevca Malume – na koncertnem odru pred tisočglavo množico se precej zaplete, kar vodi do nepričakovane poroke pevke in učitelja matematike, ki ga igra Owen Wilson.

Romantično komedijo, ki razkriva romanco dveh popolnoma različnih oseb, je režirala Kat Coiro, scenarij so napisali John Rogers, Tami Sagher, Harper Dill, film pa je posnet po stripu avtorja Bobbyja Crosbyja.

V glavnih vlogah igrajo Jennifer Lopez (ki je tudi producentka), Owen Wilson, Maluma, John Bradley in Sarah Silverman, v filmu pa bomo lahko prisluhnili izvirnim pesmim Lopezove in Malume.

Zgodba

Pevka Kat Valdez (Jennifer Lopez) je polovica najbolj seksi zvezdniškega para na svetu z vročim glasbenikom Bastianom (zaigra ga Maluma, ki debitira v celovečernem filmu). Ker se njuna skupna uspešnica z naslovom Poročiva se hitro vzpenja po lestvicah, se odločita poročiti pred očmi svojih številnih oboževalcev na slovesnosti, ki jo bodo predvajali v živo preko številnih platform.

Na koncert, kjer se bo odvila slovesnost, ločenega srednješolskega učitelja matematike Charlieja Gilberta (Owen Wilson) zvlečeta njegova hčerka Lou (Chloe Coleman) in njegova najboljša prijateljica (Sarah Silverman). Ko Kat nekaj sekund pred slovesnostjo izve, da jo je Bastian prevaral z njeno pomočnico, se njeno življenje obrne na glavo in se na odru pred množico oboževalcev potrta sprašuje o ljubezni, resnici in zvestobi. Med govorom v množici opazi popolnega tujca, Charlieja. V trenutku norosti se Kat odloči, da se z njim poroči.

Kar se je pričelo kot impulzivna reakcija, se razvije v nepričakovano romanco. Ko pa se proti njima zarotijo sile, da bi ju spravile narazen, se poraja univerzalno vprašanje: Ali lahko dve osebi iz tako različnih svetov premostita prepad med njima in ustvarita prostor, kamor oba pripadata?

O filmu

Igralka in pevka Jennifer Lopez si je že dolgo želela posneti skladbe in film skupaj. Zdaj se ji je to uresničilo in je izjemno navdušena. Ko je prvič slišala naslovno skladbo Marry Me, je pomislila, da je to dejansko to. Produkcija se je tudi kolumbijskemu pevcu Malumi zdela neverjetna izkušnja, skupaj pa sta posnela več pesmi, ki definirajo zgodbo njunih likov v filmu: Kat in Bastiana.

Režiserka Kat Coiro je nad petjem Jennifer Lopez navdušena in pravi, da je njen nastop magnetičen ter da ima prelep glas, kar bodo gledalci zagotovo začutili in uživali v filmu.

Zanimivosti

Glasbenika Jennifer Lopez in Maluma sta skupaj posnela trinajst skladb, ki jih bomo lahko slišali v filmu. Vsem skladbam, vključno z naslovno skladbo filma Marry Me (Kat & Bastian Duet), lahko prisluhnete na tej povezavi >

Igrajo

Jennifer Lopez, Owen Wilson, Maluma, John Bradley, Sarah Silverman

Bodite obveščeni o dogajanju
v Mestnem kinu Ptuj