Pot v raj

Ticket to Paradise

Ol Parker, ZDA, 2022, 104 min, romantična komedija

Nekdanja zakonca (oskarjevca George Clooney in Julia Roberts) bi rada hčerki preprečila, da naredi napako, kot sta jo pred 25 leti sama. Potujeta na Bali, kjer ji bosta skušala preprečiti poroko z nekom, ki ga pozna le kratek čas ... Romantična komedija o sladkem presenečenju druge možnosti.
Pot v raj
Pot v raj
Pot v raj
Pot v raj
V dobrem ali slabem
 
Oskarjevca Julia Roberts in George Clooney bosta znova skupaj zaigrala na velikih platnih, v romantični komediji Pot v raj, ko bosta kot nekdanja zakonca skušala svojo hčerko obvarovati pred napako, ki sta jo sama nekoč naredila.
 
Romantično komedijo o sladkem presenečenju druge možnosti je režiral Ol Parker (režija za film Mamma Mia! Spet začenja se, scenarij za filma Eksotični hotel Marigold), skupaj z Danielom Pipskim pa je napisal scenarij.
 
Poleg Julie Roberts in Georgea Clooneya, ki sodelujeta tudi kot producenta, v romantični komediji igrajo še Kaitlyn Dever, Billie Lourd, Maxime Bouttier in Lucas Bravo.
 
Zgodba
 
Diplomantka univerze v Chicagu Wren Butler spremlja svojo najboljšo prijateljico Lily (Kaitlyn Dever) na podiplomskem izletu na Bali. Potem ko se Lily nenadoma odloči, da se bo poročila z domačinom, njena ločena starša (Julia Roberts in George Clooney) poskušata hčerki preprečiti, da bi naredila isto napako, kot sta jo nekoč pred 25 leti sama.
 
Zanimivosti
 
Oskarjevca Julia Roberts in George Clooney sta pred romantično komedijo Pot v raj skupaj igrala v filmih Denarne igre (2016), Oceanovih 12 (2004) in Igraj svojo igro (2001).
 
Romantično komedijo Pot v raj so posneli v avstralski zvezni državi Queensland.
 
Igrajo
 
George Clooney, Julia Roberts, Kaitlyn Dever, Billie Lourd, Maxime Bouttier in Lucas Bravo

Bodite obveščeni o dogajanju
v Mestnem kinu Ptuj