Projekcije filma:

petek, 17. maj, 19.00

sobota, 18. maj, 21.00

nedelja, 19. maj, 19.00

Prevarantki

The Hustle

Chris Addison, ZDA, 2019, 94 min, komedija

Komedija o prevarantkah (igrata ju Rebel Wilson in oskarjevka Anne Hathaway), ki tekmujeta, katera bo prej preslepila naivnega tehnološkega milijarderja.

Umazana prevaranta sta dobila ostro konkurenco

Letos bodo prevaranti dobili ostro konkurenco, saj na velika platna prihaja komedija o prevarantkah, ki skušata, vsaka na svoj način, preslepiti moške in od njih izvabiti denar. V glavnih vlogah prevarantk bosta zaigrali Rebel Wilson (Prava nota, Dekliščina) in oskarjevka Anne Hathaway (Vedrina, Hudičevka v Pradi, Nesrečniki).

Gre za remake komedije Umazana prevaranta (Dirty Rotten Scoundrels) iz leta 1988, ko sta svoje tarče med premožnimi damami iskala zapeljivca Steve Martin in Michael Caine in jih skušala na vsak način ogoljufati. Tokrat bodo vloge zamenjane, saj bosta prevarantki ženski, ki bosta vsaka s svojimi izvirnimi zvijačami skušali opehariti nasprotni spol. Komedijo je režiral Chris Addison, scenarij pa napisal Jac Schaeffer.

Zgodba

Prevarantki, ki ju upodobita Rebel Wilson in Anne Hathaway, vsaka na svoj način izvabljata denar od moških. Prva se ukvarja z manjšimi prevarami, druga pa se zadeve loti na višji ravni, za seveda višje denarne vsote. Potem ko se po naključju srečata, začneta sodelovati, prva pa se uči trikov od bolj izkušene in pretkane prevarantke. A kmalu bosta začeli tekmovati med seboj. Njuna tarča pa je naiven tehnološki milijarder in njegovo bogastvo.

Zanimivosti

Med snemanjem sta obe igralki imeli svoji dvojnici, ki sta ju zamenjali v težjih prizorih.

Bodite obveščeni o dogajanju
v Mestnem kinu Ptuj