Pridni fantje

Good Boys

Gene Stupnitsky, ZDA, 2019, 95 min, komedija

Kaj vse slabega se lahko zgodi v enem samem dnevu? To izkusijo šestošolci v novi odbiti komediji avtorjev filmov Superhudo, Sosedi in Upor klobasic, ko se podajo na misijo, polno slabih odločitev. Špricanje šole se lahko zelo zaplete, dron pa je bolje pustiti pri miru! Film ni namenjen otrokom.
Pridni fantje
Pridni fantje
Pridni fantje
Pridni fantje

Kaj vse slabega se lahko zgodi v enem samem dnevu? 

Zgodba

Potem ko 12-letnega Maxa (Jacob Tremblay) povabijo na njegovo prvo zabavo, kjer se najstniki poljubljajo, je ves paničen, ker se poljubljati ne zna. Da bi prišel do čim več napotkov, kako se poljubljati, se s prijateljema Thorom (Brady Noon) in Lucasom (Keith L. Williams) odloči, uporabiti očetov dron – ki se ga seveda ne sme dotikati – in z njegovo pomočjo vohuniti za sosedovima najstnikoma, kako se poljubljata. A stvari gredo narobe in dron je uničen. Max ga mora zamenjati, še preden se njegov oče (Will Forte) vrne iz službe. Trije fantje tako špricajo šolo in se odpravijo na misijo, ki pa je polna slabih odločitev. Med drugim bodo priča ukradenim drogam, se pretepali, bežali pa bodo tako pred policisti kot pred najstnicami. Jim bo na koncu le uspelo priti na obljubljeno zabavo?

O filmu

Kaj vse slabega se lahko zgodi v enem samem dnevu? To bodo izkusili šestošolci v novi odbiti komediji Pridni fantje.

Od avtorjev filmov Superhudo (Superbad), Sosedi in Upor klobasic (Sausage Party) prihaja nova komedija, v kateri se trije šestošolci odločijo špricati šolo in se odpravijo na epsko misijo, med katero doživijo precej nepričakovanih zapletov, medtem ko skušajo čimprej priti na zabavo.

Komedijo je režiral Gene Stupnitsky, skupaj z Leejem Eisenbergom pa je napisal scenarij. Med producenti sta igralec Seth Rogen in Evan Goldberg, ki sta napisala scenarij za komedije Superhudo, Sosedi 2 in Upor klobasic.

Bodite obveščeni o dogajanju
v Mestnem kinu Ptuj