Prvič na robu

After We Fell

Castille Landon, ZDA, 2021, 99 min, romantična drama

Tretji del franšize Prvič se prične s Tesso, ki se pripravlja na selitev v Seattle, kjer jo čaka sanjska služba. Hardinovo ljubosumje ob tem ogrozi njuno intenzivno razmerje. Je njuna ljubezen vredna boja ali je morda bolje, da odrineta vsak svojo pot? Po svetovnem knjižnem fenomenu Anne Todd.

Po svetovnem knjižnem fenomenu Prvič na robu avtorice Anne Todd je film režirala Castille Landon.

Prvič na robu je tretji film franšize Prvič, v glavnih vlogah pa sta ponovno Josephine Lanford in Hero Fiennes Tiffin. Prvi film franšize, Prvič, je na svetovnem trgu zaslužil več kot 70 milijonov dolarjev. Sledil je drugi del, Prvič narazen.

Tretji del franšize Prvič se prične s Tesso, ki začenja vzemerljivo novo poglavlje svojega življenja. Med pripravami na selitev v Seattle, kjer jo čaka sanjska služba, Hardinovo ljubosumje in nepredvidljivo obnašanje dosežeta vrh in ogrozita njuno intenzivno razmerje. Njun odnos se še bolj zaplete, ko se v Tessino življenje vrne njen oče in ko na plan pridejo šokantna dejstva o Hardinovi preteklosti. Vse pripelje do odločitve, ki jo morata sprejeti oba: je njuna ljubezen vredna boja ali pa je morda bolje, da odrineta vsak svojo pot?

Igrajo

Hero Fiennes Tiffin, Josephine Langford, Arielle Kebbel, Chance Perdomo, Stephen Moyer

Bodite obveščeni o dogajanju
v Mestnem kinu Ptuj