Pustolovščine družine Bigfoot

Bigfoot Family

Jeremy Degruson in Ben Stassen, Belgija / Francija, 2020, 89 min, družinska animirana pustolovščina, sinhronizirano

Oče Bigfoot si želi svojo slavo izkoristiti za dober namen: rezervat divjih živali namerava zaščititi pred naftnim podjetjem. Ko neke noči skrivnostno izgine, se sin Adam in mama Shelly odpravita na Aljasko, da bi ga skupaj z živalskimi prijatelji poiskala in rešila. Nadaljevanje uspešnice Mali Bigfoot.

Zgodba

Sinhronizirana animirana družinska pustolovščina Pustolovščine družine Bigfoot, nadaljevanje uspešnice Mali Bigfoot iz leta 2017, prinaša nove pustolovščine malega Adama in njegovega očeta.

Oče Bigfoot izkoristi svojo novo slavo za boj proti naftni družbi na Aljaski. Ko nekega dne skrivnostno izgine, se njegov sin, mama, rakun in medvedka odpravijo na sever, da bi ga rešili.

Dva meseca po tem, ko je svojega očeta Bigfoota prepričal, da se vrne domov, Adam postane preobremenjen s pozornostjo, ki jo je družini prinesla očetova na novo pridobljena slava. Prav tako se trudi s priznanjem svojih občutkov svoji veliki simpatiji Emi.

Bigfoot pa si želi svojo slavo izkoristiti za dobre namene. Tako se odloči, da je zaščita velikega rezervata divjih živali pred zlobnim naftnim podjetjem na Aljaski odlična priložnost za novi podvig. Adam želi očetu pomagati tako, da na družabna omrežja naloži promocijski video za ta namen.

Vendar pa se vse zaplete, ko Bigfoot neke noči skrivnostno izgine. Tako se morata Adam in njegova mama Shelly odpraviti na Aljasko, da bi skupaj z živalskimi prijatelji poiskala in rešila Bigfoota.

Igrajo

Kylian Trouillard, Alexis Victor, Marie Chevalot

Bodite obveščeni o dogajanju
v Mestnem kinu Ptuj