Ropar čiste vesti

Honest Thief

Mark Williams, ZDA, 2020, 99 min, akcijska kriminalna drama

Tom Carter je iz bank naropal 9 milijonov dolarjev in nikoli ga niso ujeli. Ko spozna Annie, si želi začeti na novo, priznati svoje zločine in vrniti ves denar. A brez zapletov ne gre … Velika vrnitev Liama Neesona v napeti zgodbi režiserja Marka Williamsa, enega izmed avtorjev serije Ozark.

Velika vrnitev Liama Neesona v napeti zgodbi režiserja Marka Williamsa, enega od avtorjev popularne in uspešne serije Ozark.

Zgodba

Tom Carter je ropar, ki je v svoji karieri ukradel 9 milijonov dolarjev iz nekoliko manjših bank v Ameriki. Nikoli ga niso ujeli in njegova identiteta nikoli ni bila razkrita. Po tem, ko Tom spozna Annie, si želi zapustiti življenje roparja in začeti na novo, s svojo ljubljeno ženo. Odloči se priznati svoje kriminale, vrniti ves denar in si s tem zagotoviti svobodno in mirno življenje. Vendar se zadeva ne odvije povsem tekoče in brez zapletov. Dva mlada FBI agenta, katerima je dodeljen Tomov primer, se odločita teh 9 milijonov zadržati zase, hkrati pa Tomu pripisati umor svojega nadrejenega.

Igrajo

Liam Neeson, Kate Walsh, Jai Courtney in drugi

 

Bodite obveščeni o dogajanju
v Mestnem kinu Ptuj