Projekcije filma:

petek, 7. junij, 17.00

sobota, 8. junij, 17.00

nedelja, 9. junij, 17.00

petek, 14. junij, 17.00

sobota, 15. junij, 17.00

nedelja, 16. junij, 17.00

Skrivno življenje hišnih ljubljenčkov 2

The Secret Life of Pets 2

Chris Renaud, ZDA, 2019, 86 min, animirana komedija, sinhronizirano

Nadaljevanje prigod hišnih ljubljenčkov

Poleti 2019 bomo lahko znova uživali v prigodah domačih malih puhastih ljubljenčkov, saj se na velika platna vračajo prikupni hišni ljubljenčki, ki so nas razveseljevali v prvem delu animirane poslastice Skrivno življenje hišnih ljubljenčkov pred dvema letoma.

Drugi del animirane komedije je tako kot prvega režiral Chris Renaud (ki je sedel na režiserski stol animiranih uspešnic Jaz, baraba in Lorax), prav tako se vrača scenarist prvega dela Brian Lynch (ki je napisal scenarij tudi za animacijo Minioni). Producenta nadaljevanja animirane komedije sta znova Chris Meledandri in Janet Healy.

Zgodba

Potem ko smo v prvem delu spoznali hišne ljubljenčke, ki so nepričakovano zapustili varen in topel dom in se preganjali po ulicah New Yorka ter po kanalih pod mestom, se bomo v drugem delu bolj poglobili v njihove osebnosti. Ste se kdaj vprašali, o čem mali kosmatinci res razmišljajo?

Igralska zasedba

Lake Bell, Hannibal Buress, Dana Carvey, Harrison Ford, Tiffany Haddish, Kevin Hart, Pete Holmes, Garth Jennings, Ellie Kemper, Nick Kroll, Bobby Moynihan, Patton Oswalt, Jenny Slate, Eric Stonestreet

Bodite obveščeni o dogajanju
v Mestnem kinu Ptuj