Tačke na patrulji: film

PAW Patrol: The Movie

Cal Brunker, Kanada / ZDA, 2021, 88 min, animirana pustolovščina, sinronizirano

Riki in njegovi prijatelji na štirih tačkah – Maršal, Robi, Bron, Rok, Zuma in Sila – morajo prekrižati načrte zlobnemu županu Mesta zabave. Pri tem jim pomagata bistra jazbečarka Liberty ter cel kup novih pripomočkov in opreme. Simpatični kužki, ki so svetovni fenomen, zdaj tudi na velikem platnu.

Naša usoda je v njihovih tačkah.

Male tačke so dobile svoj film.

Priljubljeni junaki na štirih tačkah se vračajo na velika platna. Potem ko župan sosednjega mesta prične spreminjati živahno mesto v kaos, bodo pogumni reševalci strnili vrste in se podali na novo reševanje.

Paramount Pictures, Nickelodeon Movies in Spin Master Entertainment predstavljajo težko pričakovano pustolovščino na velikih platnih, v kateri se bo igralski ekipi, ki je v istoimenski seriji animiranim junakom posodila svoje glasove, pridružili še igralci Iain Armitage, Marsai Martin, Yara Shahidi, Kim Kardashian West, Randall Park, Dax Shepard, Tyler Perry, Jimmy Kimmel in Will Brisbin.

Zgodba

Mesto zabave je v nevarnosti! Župan mesta Humdinger ga namreč želi uničiti, obenem pa ukaže, da so psi v mestu prepovedani. Riki in vsi njegovi pogumni junaki na štirih tačkah – Maršal, Robi, Bron, Rok, Zuma in Sila – bodo brcnili v višjo prestavo, da se bodo lahko soočili z izzivom, ki je pred njimi. Medtem ko se bo eden od kužkov v mestu moral soočiti s svojo preteklostjo, bo ekipi kužkov priskočila na pomoč pametna jazbečarka po imenu Liberty. Oboroženi z novimi pripomočki in opremo se bodo kužki skupaj podali v boj, da rešijo prebivalce sosednjega mesta.

Igrajo (glasovi v originalni različici)

Iain Armitage, Marsai Martin, Ron Pardo, Yara Shahidi, Kim Kardashian West, Randall Park, Dax Shepard, Tyler Perry, Jimmy Kimmel in Will Brisbin

Slovenski glasovi

Glorija Forjan, Rok Mlinar, Teja Bitenc, Timotej Ovniček, Uroš Buh, Vesna Slapar, Aleksander – Alex Volasko, Nina Kaludjerović – Nina Kay, Žiga Bunič, Boris Car, Maša Tiselj, Ajda Toman, Andrei Lenart Černilogar, Tadeja Vaupotič, Uroš Steklasa, Martin Jelovšek, Katja Ajster- Kataya, David Hudnik, Maruša Bertoncelj, Marjan Bunič

Bodite obveščeni o dogajanju
v Mestnem kinu Ptuj