Tačke na patrulji

Paw Patrol

Charles E. Bastien, ZDA, 2019, 66 min, animirana pustolovščina, sinhronizirano

Priljubljeni kužki Maršal, Robi, Bron, Rok, Zuma in Sila zdaj prihajajo tudi na velika platna! S kakšnimi nalogami se bo morala tokrat spopasti ekipa pogumnih štirinožcev v živahnem mestu Zaliv zabave, za katero nobena naloga ni prezahtevna in je vedno v pripravljenosti, kadar je treba pomagati?

Ekipa kužkov na reševalni akciji, ki jih dobro poznate, z novimi dogodivščinami prihaja v kino

Septembra bodo priljubljeni junaki na štirih tačkah na ogled tudi v kinematografih. Junaški kužki, za katere nobena naloga ni prezahtevna in so v živahnem mestu Zaliv zabave vedno v pripravljenosti, kadar je treba pomagati, namreč prihajajo na velika platna.

S kakšnimi nalogami se bodo morali spopadati?

Animirano pustolovščino je režiral Charles E. Bastien, producent in ustvarjalec pa je Keith Chapman.

Zgodba

V animirani pustolovščini se bo ekipa pogumnih kužkov, ki jih vodi desetletni fant Riki, spopadala z raznovrstnimi nalogami. Med drugimi bodo kužki Maršal, Robi, Bron, Rok, Zuma in Sila reševali pingvine in jih skušali vrniti v njihov ledeni dom. Reševali bodo tudi tovorno ladjo, v izjemno vročem dnevu pa bodo morali ohladiti mesto, za kar bodo potrebovali gasilsko pomoč. Pomagati pa jim bodo morali tudi policisti, saj morajo kužki rešiti uganko izginulih mobilnikov, rešiti bodo morali festival melon, za nameček pa bodo morali reševati še kravo.

Bodite obveščeni o dogajanju
v Mestnem kinu Ptuj