Venom 2

Venom: Let There Be Carnage

Andy Serkis, ZDA, 97 min, akcijski triler

Marvelov Venom je pred štirimi leti navdušil gledalce po svetu in ob tem iztržil vrtoglavih 865 milijonov dolarjev, to pa je njegovo še ambicioznejše nadaljevanje. Spektakularen spopad med protijunakom in zlikovcem po stripih Marvel Comics se vrača še siloviteje in še bolj besno!

Zgodba

V filmu Venom 2 Eddie Brock in Venom še naprej skušata živeti v sožitju. Novinar Eddie Brock, ki je še vedno gostitelj simbiota Venom, se zaplete s pobeglim serijskim morilcem Cletusom Kasadyjem in njegovim simbiotom Carnageem ter njegovo bodočo nevesto Shriek. Cletus Kasady uživa v svobodi in se loti uničevalnega načrta epskih razsežnosti, da bi se maščeval vsem, ki so mu stali na poti.

Igrajo

Tom Hardy, Michelle Williams, Naomie Harris, Reid Scott, Stephen Graham in Woody Harrelson

Poleg Toma Hardyja, ki se vrača kot Eddie Brock oz. Venom, in Woodyja Harrelsona, ki bo upodobil zloglasnega Carnagea, bodo v Venomu 2 zablesteli še Michelle Williams (Otožno valentinovo, Manchester by the Sea), Naomie Harris (Mesečina, Spectre, Southpaw, Skyfall) in Stephen Graham (To je Anglija, Pljuni in jo stisni, Irec, Državni sovražniki).

Režijski stolček je tokrat zasedel Andy Serkis, ki je še posebno znan po vlogi Goluma v trilogiji Gospodar prstanov in je pred tem podvigom že režiral filma Do zadnjega diha (Breathe, 2017) in Mavgli: Deček iz džungle (Mowgli: Legend of the Jungle, 2018).

Bodite obveščeni o dogajanju
v Mestnem kinu Ptuj