Projekcije filma:

petek, 8. maj, 19.00

Visoka nota

The High Note

Nisha Ganatra, ZDA, 2020, glasbena drama

Visoka nota
Visoka nota
Visoka nota
Visoka nota

Nekateri šefi so prave dive

Glasbena drama Visoka nota razkriva zgodbo slavne pevke in njene osebne pomočnice, ki že od malih nog sanja, da bi bila glasbena producentka. Ali ji bo to uspelo, bomo lahko videli v prihajajoči glasbeni poslastici Visoka nota, ki razkriva zakulisje glasbene industrije v Los Angelesu.

V glavnih vlogah igrajo Dakota Johnson, Tracee Ellis Ross, Kelvin Harrison Jr., Ice Cube, Bill Pullman in drugi. Film je režirala Nisha Ganatra (Late Night), scenarij pa je napisala Flora Greeson. Producenta filma sta Tim Bevan in Eric Fellner (oba producenta komične drame Emma).

Zgodba

Zgodba izjemno priljubljene pevke Grace Davis (Tracee Ellis Ross) je postavljena v bleščeč glasbeni svet v Los Angelesu, njena nadarjenost in ego pa sta dosegla neverjetne višine. Njena osebna pomočnica Maggie (Dakota Johnson) je prezaposlena z vsemi opravili za slavno pevko, a še vedno sledi svojim otroškim sanjam, da bi postala producentka. Ko pevkin menedžer (Ice Cube) predstavi izbiro, ki lahko spremeni potek njene kariere, Maggie in Grace skupaj skujeta načrt, ki bi jima lahko za vedno spremenil življenje.

Igrajo

Dakota Johnson, Tracee Ellis Ross, Kelvin Harrison Jr., Ice Cube, Zoe Chao, Eddie Izzard, Bill Pullman, Diplo

Bodite obveščeni o dogajanju
v Mestnem kinu Ptuj