Vohuni pod krinko

Spies in Disguise

Nick Bruno, Troy Quane, ZDA, 2019, 102 min, animirana pustolovščina, sinhronizirano

Ko se najboljši vohun na svetu spremeni v goloba, se mora zanesti na svojega piflarskega pomočnika in znanstvenika, da bi mu uspelo rešiti svet. Nova animirana družinska komedija studia, ki je prinesel Bikca Ferdinanda, polna zapletov in obratov, velja za eno najbolj pričakovanih animacij leta.

Najboljši vohunski par bo prevzel in nasmejal prav vse!

Novi animirani film studia, ki je prinesel Bikca Ferdinanda, poln zabave, obratov in zapletov, velja za eno najbolj pričakovanih animacij leta.

Zgodba

Ko se najboljši vohun na svetu spremeni v goloba, se mora zanesti na svojega piflarskega pomočnika in znanstvenika, da bi mu uspelo rešiti svet.

Super detektiv Lance Sterling (Rok Kunaver) in znanstvenik Walter Beckett (Andrej Zalesjak) sta si popolnoma različna. Lance je zapeljiv, aroganten in šarmanten, Walter pa … ni nič od tega. Vendar pa mora po nenačrtovanih dogodkih ta čudaški par združiti svoje moči na največji vohunski misiji doslej, ki bo zahtevala najbolj drzno krinko – Lance se bo moral spremeniti v pogumnega, naustrašnega, mogočnega … GOLOBA.

Vohuni pod krinko je animirana družinska komedija, ki prinaša vohunsko akcijo, obilo komičnih vložkov in dialogov ter tudi sporočilo timskega duha, prijateljstva in sodelovanja. Režirala sta Troy Quane in Nick Bruno po scenariju Brada Copelanda in Lloyda Taylorja.

Bodite obveščeni o dogajanju
v Mestnem kinu Ptuj