Praznovanje v kinu

Praznovanje v kinu

Praznujte s filmom!

V kinu lahko praznujete rojstni dan ali kaj drugega, pripravite romantičen filmski večer za dva, povabite prijatelje na zasebno projekcijo ...

Skupina otrok in/ali odraslih si lahko bodisi skupaj ogleda film na rednem sporedu, ali pa naredimo posebno projekcijo filma po izbiri samo za vas v veliki dvorani ali v mali dvorani.

Za redno projekcijo veljajo redne cene vstopnic. Plačate toliko vstopnic, kolikor je udeležencev. Sedeže vam lahko rezerviramo vnaprej.

Zasebna projekcija v mali dvorani je mogoča v petek, soboto ali nedeljo popoldne ali zvečer ob nakupu 30 vstopnic po ceni 5 EUR. Mala dvorana ima v trenutni postavitvi kapaciteto 30 sedežev.

Zasebna projekcija v veliki dvorani je mogoča ob nakupu minimalno 30 vstopnic po ceni 5 EUR. Če je udeležencev več kot 30, plačate toliko vstopnic, kolikor je udeležencev. Kapaciteta velike dvorane je 163 sedežev.

Hrane in pijače v kinodvoranah ne dovolimo. Za varstvo otrok poskrbite sami. Na zasebni projekciji v mali dvorani morate nujno zagotoviti prisotnost najmanj ene polnoletne osebe, ki odgovarja za red ter varnost udeležencev, prostora in opreme.

V času Kina brez stropa filmske projekcije v mali dvorani niso mogoče, ker je projektor v uporabi v letnem kinu.

Za več informacij pišite na nina.milosic@cid.si.

Vtisi s preteklih dogodkov

Mini maturanti v kinu
13. 6. 2024

Mini maturanti v kinu

Mini maturanti iz vrtca Cerkvenjak – Vitomarci so si privoščili filmski zaključek svojega zadnjega leta vrtca. Skupaj s starši in vzgojiteljicami so si ogledali nekaj risank, pripravili pa so tudi čudovit nastop.

Zlata obletnica mature generacije 1974
8. 6. 2024

Zlata obletnica mature generacije 1974

Prijateljske vezi med maturanti ptujske gimnazije izpred pol stoletja so še zmeraj žive! S kozarcem vina v roki so si ogledali dva stara filma o Ptuju, nato pa veselo komentirali svoje fotografije iz tistih let na velikem platnu.

Obletnica mature generacije 1967/68
26. 5. 2023

Obletnica mature generacije 1967/68

Nekdanji sošolci so si v kinu prisrčno stisnili roke in skupaj ponovno zapeli Gaudeamus igitur. Spomine so obujali ob čaju in rogljičkih ter ob dveh dokumentarnih filmih o Ptuju, ki sta nastala tistega leta, ko so pisali maturo.

Bodite obveščeni o dogajanju
v Mestnem kinu Ptuj