Mladi kino #koncert: Infected

Dogodek:

petek, 23. april, 20.00drugo

Mladi kino
Premiera na YouTube kanalu in Facebook profilu Mestni kino Ptuj. Brezplačno!
Mladi kino
Premiera na YouTube kanalu in Facebook profilu Mestni kino Ptuj. Brezplačno!

Navajeni so večjih odrov in intimnih dnevnih sob, zdaj v vašo prihajajo s prvim spletnim kino koncertom Mestnega kina Ptuj.

Mladi iz preveč osamljene kinodvorane!

Navajeni so večjih odrov in intimnih dnevnih sob, zdaj v vašo prihajajo s prvim spletnim kino koncertom Mestnega kina Ptuj.

Ne bodo vas okužili s kakšnim nevarnim virusom, pač pa z glasbo, za katero še na srečo niso odkrili protistrupa. Infected je mlada skupina, ki se ne želi omejevati – ne žanrsko niti izpovedno.

Skupina je nase opozorila leta 2016 z zmago na Rock vizijah v Novi Gorici, Bitki bendov v Mariboru in Špil ligi v Kinu Šiška. Leta 2018 so izdali svojo prvo, z videospotom pospremljeno avtorsko pesem – Miselne ceste. Skladba je predstavljala le posamezen delček albuma Kolaž, ki so ga premierno predstavili decembra 2018 v mariborskem Kinu Udarnik. Leta 2019 so kot zmagovalci natečaja nastopili na glavnem odru hrvaškega INmusic festivala, kasneje pa v sklopu turneje Tour de Kauch svojo glasbeno okužbo širili še po slovenskih dnevnih sobah.

Prvi spletni #kinokoncert predstavlja spletno otvoritev novega programa Mladi kino #, ki je zaživel v sklopu projekta Resonance Cinema. Cultural Hub for Curious Minds. Ob mentoriranih delavnicah in debatah mladi aktivno sodelujejo pri snovanju programa, spremljevalnih aktivnostih in kino bonbončkih, ki Mestni kino Ptuj oblikujejo tudi v Mladi kino Ptuj.

Priklopite se v petek, 23. aprila, ob 20.00 na YouTube kanal Mestni kino Ptuj >

#mladi<3kino

Dogodek je del projekta Resonance Cinema. Cultural Hub for Curious Minds. Projekt sofinancira Evropska unija.

Bodite obveščeni o dogajanju
v Mestnem kinu Ptuj