Gospodje

The Gentlemen

Guy Ritchie, VB / ZDA, 2020, 113 min, akcijska komedija

Legendarni Guy Ritchie nam s sanjsko igralsko ekipo (Matthew McConaughey, Charlie Hunnam, Colin Farrell, Hugh Grant, Henry Golding, Michelle Dockery, Jeremy Strong, Eddie Marsan idr.) prinaša prefinjeno akcijsko komedijo o ameriškemu izseljencu, ki v Londonu ustvari imperij marihuane.

Scenarist in režiser Guy Ritchie nam prinaša prefinjeno akcijsko komedijo Gospodje. Film sledi ameriškemu izseljencu Mickeyu Pearsonu (igra ga Matthew McConaughey), ki je v Londonu ustvaril zelo donosen imperij marihuane. Ko se po okolici razširi beseda, da Mickey želi za vedno izplačati celoten posel, mnogi hitro sprožijo spletke, sheme, podkupovanja in izisljevanja v upanju, da bi del posla ukradli izpod njegovih rok. Ta skoraj legendarna ekipa vsebuje imena, kot so Charlie Hunnam, Colin Farrell, Hugh Grant, Henry Golding, Michelle Dockery, Jeremy Strong in Eddie Marsan.

Prvi ptujski drive-in kino
3. 7. 2020

Prvi ptujski drive-in kino

s filmoma Briljantina in Gospodje

K avtentičnemu doživetju prave drive-in filmske romantike so prispevala retro oblačila in frizure, živa glasba rockabilly benda, plesalci swinga, starodobniki, foto kotiček in tematska gostinska ponudba s strežbo na koleščkih.

Bodite obveščeni o dogajanju
v Mestnem kinu Ptuj