Tačke na patrulji: Pripravljeni, dirka, reševanje!

Paw Patrol: Ready, Race, Rescue!

Charles E. Bastien, Kanada, 2019, 64 min, sinhronizirano

Priljubljeni kužki Maršal, Robi, Bron, Rok, Zuma in Sila spet prihajajo tudi na velika platna! S kakšnimi nalogami se bo morala tokrat spopasti ekipa pogumnih štirinožcev v živahnem mestu Zaliv zabave, za katero nobena naloga ni prezahtevna in je vedno v pripravljenosti, kadar je treba pomagati?

Najnovejša pustolovščina pogumnih kužkov v živahnem mestu Zaliv zabave se bo pričela precej hrupno, saj se bodo prikupne tačke na super dirkališču udeležile dirke, da bi rešili prijatelja in zmagali na največji dirki doslej. Pred pogumnimi kužki so nove dogodivščine, ki bodo še nevarnejše, hitrejše in zabavnejše.

Film je sestavljen iz dveh epizod:

  • Pripravljeni, dirka, reševanje! (Ready, Race, Rescue) – posebna dvojna epizoda, ki traja 42 minut, in
  • Kužki rešijo kužke balone! (Pups Save the Balloon Pups) – epizoda, ki traja 22 minut.

Zgodba

Pogumni kužki so zgradili super dirkališče in bodo posadka za svojega dirkalnega junaka Whoosha. Ko pa se legendarni dirkač dirke ne more udeležiti, pokliče svojega največjega oboževalca Maršala, da tekmuje namesto njega. Maršal si mora pridobiti pogum in premagati svojo tekmico Gepardko, da lahko uresniči sanje o najhitrejšem dirkaču doslej. Pripravite se na tekmo in reševanje!

Poleg te posebne epizode pa bodo najmlajši ljubitelji reševalnih kužkov lahko uživali tudi v prigodah, ko bodo s parade v zrak odleteli ogromni baloni, kužki pa jih morajo rešiti, kot tudi parado in župana Humdingerja. Pogumni kužki pa bodo reševali tudi primer vohunskih pajkov, potem ko bratranec Turbot skuša opaziti redkega pajka, vendar se zatakne v njegovo mrežo.

Bodite obveščeni o dogajanju
v Mestnem kinu Ptuj