Thor: Ljubezen in grom

Thor: Love and Thunder

Taika Waititi, ZDA, 2022, 119 min, domišljijska akcijska pustolovščina

V novi Marvelovi kino uspešnici mora Thor prositi za pomoč Valkyrie, Korga in svoje bivše dekle Jane Foster, da bi skupaj ustavili galaktičnega morilca, znanega kot »Gorr the God Butcher«, ki si želi uničiti vse bogove. Igrajo Chris Hemsworth, Natalie Portman, Christian Bale, Russell Crowe idr.

Vrnili so se, boljši kot kadarkoli!

Chris Hemsworth se vrača v vlogi Thora v novem nadaljevanju franšize s podnaslovom Ljubezen in grom.

V novi Marvelovi kino uspešnici bo Thor soočen z najtežjim potovanjem doslej. Podal se bo namreč na pot iskanja notranjega miru. Thorovo upokojitev prekine galaktični morilec, znan kot »Gorr the God Butcher«, ki si želi uničiti vse bogove.

Thor se bo moral pri soočenju z njim obrniti na pomoč Valkyrie, Korga in svoje bivše dekle Jane Foster, ki na Thorovo veliko presenečenje nepojasnjeno naekrat upravlja z njegovim čarobim kladivom, Mjolnirom, in to enako kot on sam. Skupaj se podajo v neznano avanturo, da bi odkrili razloge za Gorrovo maščevanje in ga ustavili, preden bo prepozno.

Ob Hemsworthu bodo v glavnih vlogah nastopili tudi Natalie Portman kot Jane Foster, Christian Bale kot Gorr in Russell Crowe kot Zeus.

Bodite obveščeni o dogajanju
v Mestnem kinu Ptuj