Praznovanje v kinu

Praznovanje v kinu

Praznujte s filmom!

V kinu lahko praznujete rojstni dan ali kaj drugega, pripravite romantičen filmski večer za dva, povabite prijatelje na zasebno projekcijo ...

Skupina otrok in/ali odraslih si lahko bodisi skupaj ogleda film na rednem sporedu, ali pa naredimo posebno projekcijo filma po izbiri samo za vas v veliki dvorani ali v mali dvorani.

Za redno projekcijo veljajo redne cene vstopnic. Plačate toliko vstopnic, kolikor je udeležencev. Sedeže vam lahko rezerviramo vnaprej.

Zasebna projekcija v mali dvorani je mogoča v petek, soboto ali nedeljo popoldne ali zvečer ob nakupu 30 vstopnic po ceni 5 EUR. Mala dvorana ima v trenutni postavitvi kapaciteto 30 sedežev.

Zasebna projekcija v veliki dvorani je mogoča ob nakupu minimalno 30 vstopnic po ceni 5 EUR. Če je udeležencev več kot 30, plačate toliko vstopnic, kolikor je udeležencev. Kapaciteta velike dvorane je 163 sedežev.

Hrane in pijače v kinodvoranah ne dovolimo. Za varstvo otrok poskrbite sami. Na zasebni projekciji v mali dvorani morate nujno zagotoviti prisotnost najmanj ene polnoletne osebe, ki odgovarja za red ter varnost udeležencev, prostora in opreme.

V času Kina brez stropa filmske projekcije v mali dvorani niso mogoče, ker je projektor v uporabi v letnem kinu.

Za več informacij pišite na nina.milosic@cid.si.

Vtisi s preteklih dogodkov

Obletnica mature generacije 1967/68
26. 5. 2023

Obletnica mature generacije 1967/68

Nekdanji sošolci so si v kinu prisrčno stisnili roke in skupaj ponovno zapeli Gaudeamus igitur. Spomine so obujali ob čaju in rogljičkih ter ob dveh dokumentarnih filmih o Ptuju, ki sta nastala tistega leta, ko so pisali maturo.

Otroški rojstni dan v kinu
21. 4. 2023

Otroški rojstni dan v kinu

Ali ste vedeli, da lahko v kinu praznujete rojstni dan? Povabite prijatelje ali prijateljčke na ogled filma z rednega sporeda ali pa na zasebni ogled filma po vaši izbiri, da bo cela mala ali velika kinodvorana za nekaj ur samo vaša.

Bodite obveščeni o dogajanju
v Mestnem kinu Ptuj