Praznovanje v kinu

Praznovanje v kinu

Praznujte s filmom!

V kinu lahko praznujete rojstni dan ali kaj drugega, pripravite romantičen filmski večer za dva, povabite prijatelje na zasebno projekcijo ...

Skupina otrok in/ali odraslih si lahko bodisi skupaj ogleda film na rednem sporedu, ali pa naredimo posebno projekcijo filma po izbiri samo za vas v veliki dvorani ali v mali dvorani.

Za redno projekcijo veljajo redne cene vstopnic (otroci 4 EUR, odrasli 5 EUR).

Cena zasebne projekcije v mali dvorani (ta ima v trenutni postavitvi kapaciteto 30 sedežev) se giblje od 150 EUR naprej, odvisno od izbranega termina in filma. Cenovno najugodnejši termini so petek, sobota ali nedelja popoldne.

Zasebna projekcija v veliki dvorani je mogoča ob nakupu minimalno 30 vstopnic po redni ceni (5 EUR). Kapaciteta velike dvorane je 163 sedežev.

Hrane in pijače v kinodvoranah ne dovolimo. Za varstvo otrok poskrbite sami.

V času Kina brez stropa filmske projekcije v mali dvorani niso mogoče, ker je projektor v uporabi v letnem kinu.

Za več informacij pišite na nina.milosic@cid.si.

Vtisi s preteklih dogodkov

Obletnica mature generacije 1967/68
26. 5. 2023

Obletnica mature generacije 1967/68

Nekdanji sošolci so si v kinu prisrčno stisnili roke in skupaj ponovno zapeli Gaudeamus igitur. Spomine so obujali ob čaju in rogljičkih ter ob dveh dokumentarnih filmih o Ptuju, ki sta nastala tistega leta, ko so pisali maturo.

Otroški rojstni dan v kinu
21. 4. 2023

Otroški rojstni dan v kinu

Ali ste vedeli, da lahko v kinu praznujete rojstni dan? Povabite prijatelje ali prijateljčke na ogled filma z rednega sporeda ali pa na zasebni ogled filma po vaši izbiri, da bo cela mala ali velika kinodvorana za nekaj ur samo vaša.

Bodite obveščeni o dogajanju
v Mestnem kinu Ptuj