Kino + fotografiranje z dojenčki za materinski dan
08. 03. 2019
V ponedeljek, 25. marca, ob 13.00
Mamice vabimo, da del svojega dneva z dojenčki preživite v kinu. Film Izbrisana + brezplačno fotografiranje. Vstopnine ni!

Za nekatere ženske bo to prvi materinski dan v življenju, za druge ne, nekateri dojenčki bodo prvič v kinu, drugi pa so že stalni gostje programa Z dojenčkom v kino. Tokrat si bomo ogledali film Mihe Mazzinija Izbrisana, pretresljivo zgodbo o srečanju novopečene mamice z birokratskim sistemom.

Da ta pomemben dan ne bo šel v pozabo, bo kot običajno skrbel hišni fotograf Stanč, ki bo vse lepo ovekovečil. Poleg tega pa bo z nami še fotografski studio Foto Difera, ki bo po projekciji filma v preddverju kina postavil svoj foto studio. Fotografiranje “Mami in jaz” je brezplačno (ena brezplačna fotografija na par mamica + dojenček, ostalo po dogovoru). Razvite fotografije bo mogoče nekaj dni po dogodku dvigniti v Diferi (Slomškova ulica 6, Ptuj – nasproti Pikapolonice).

Kot vsako leto bomo vsem cvetočim mamicam podarili rože, dojenčice in dojenčke pa čakajo uradni slinčki Mestnega kina Ptuj. 🙂

Seveda so, kot zmeraj, toplo dobrodošli tudi atiji.

Vstopnine ni. Vabljene, vabljeni!

Bodite obveščeni o dogajanju
v Mestnem kinu Ptuj