Prenovili smo spletno stran
Dobrodošli!, 17. 02. 2019
Spletna stran vašega najljubšega kina je zdaj bolje prilagojena uporabi na mobilnih telefonih, omogoča pa tudi spletni nakup vstopnic. Vabljeni, da se razgledate naokrog.

Čeprav je bila stara podoba spletne strani Mestnega kina Ptuj umirjeno lepa, uporabno preprosta in simpatično retro, v tehničnem smislu žal ni več dohajala koraka s časom, zato smo jo morali upokojiti. Vsebine so kljub novi podobi ostale iste, so pa posodobljene in, upamo, še pregledneje urejene.

Najbolj iskane so informacije o sporedu in vstopnicah. S klikom na film na sporedu pridemo do strani posameznega filma (npr. Mia in beli lev), kjer najdemo opis filma, filmski napovednik, fotografije iz filma, odlomke iz filmskih recenzij oz. kritik ipd. ter informacije o tem, kdaj bo ta film na sporedu.

Pregledno so našteti programski sklopi; pri vsakem izmed njih (npr. Kino vrtiček) najdete informacije o prihajajočih in vtise s preteklih dogodkov. Poseben razdelek je namenjen šolskim kinopredstavam, stran O kinu pa prinaša splošne informacije o najstarejšem še aktivnem kino prizorišču v Sloveniji.

Največja novost za uporabnike je možnost spletnega nakupa vstopnic. Na strani filma kliknite na košarico pri izbrani projekciji in sledite preprostim navodilom. Prek spleta kupljeno vstopnico natisnite ali si jo shranite na telefon ter jo pokažite pri blagajni kina.

Vabljeni, da se razgledate naokrog in nam sporočite, kakšna se vam zdi prenovljena spletna stran.

 

Prenovili smo spletno stran
Prenovili smo spletno stran
Prenovili smo spletno stran
Prenovili smo spletno stran

Bodite obveščeni o dogajanju
v Mestnem kinu Ptuj