36. Z dojenčkom v kino
1. 7. 2019

36. Z dojenčkom v kino

v okviru Kina brez stropa s filmom Hladna vojna

Mamice in/ali atiji, ki imajo dojenčke, se običajno zelo težko udeležijo večernega dogajanja Kina brez stropa, zato smo tudi tokrat posebej za njih pripravili dopoldansko projekcijo filma z večernega sporeda.

35. Z dojenčkom v kino
29. 5. 2019

35. Z dojenčkom v kino

s filmom Mia in beli lev

Na nenavadno deževen majski dan smo seveda najprej poklepetali o vremenu, nato pa smo si ogledali film o odraščanju in prijateljstvu, ki je sprožil tudi kakšno solzico. Razlog več za popoldansko cartanje!

33. Z dojenčkom v kino
25. 3. 2019

33. Z dojenčkom v kino

za materinski dan s filmom Izbrisana

Za marsikatero veliko udeleženko prvi materinski dan, za marsikaterega majhnega udeleženca pa prvi obisk kina v življenju smo obeležili z ogledom filma Izbrisana in fotografiranjem v prenosnem foto studiu.

24. Z dojenčkom v kino
22. 11. 2017

24. Z dojenčkom v kino

s filmom Carrie Pilby

Nataša Rogina iz Helen Doron English nam je razkrila, da so projekcije Z dojenčkom v kino vendarle namenjene ne le staršem, ampak tudi dojenčkom: ti so nežno izpostavljeni t. i. jezikovni kopeli, ta pa je dobrodejna za učinkovito učenje jezikov kasneje v življenju.

22. Z dojenčkom v kino
4. 7. 2017

22. Z dojenčkom v kino

Z dojenčkom v kino s filmom Rdeča želva v okviru Kina brez stropa

Tokratni film nam je dal misliti, kaj bi sami storili, če bi se skupaj z otrokom in partnerjem znašli na idiličnem otoku daleč od civilizacije. Potem smo se še malo pogovorili o spanju, plenicah in zobkih, pa je bil dan popoln.

21. Z dojenčkom v kino
10. 5. 2017

21. Z dojenčkom v kino

Z dojenčkom v kino s filmom Dotik vode

Mamice in atiji so s seboj v kino spet pripeljali svoje dojenčke. Za kar polovico malčkov je bil to prvi obisk kina, čez nekaj let pa bodo gotovo redni obiskovalci Kino vrtička.

20. Z dojenčkom v kino
8. 3. 2017

20. Z dojenčkom v kino

Z dojenčkom v kino s filmom Loving

Ob mednarodnem dnevu žena smo mamice (in tudi atije) povabili Z dojenčkom v kino. Ogledali smo si izjemen film Loving, se prepustili otroški razposajenosti ter s poklonom nageljčka mamicam zaželeli lep osmi marec.

19. Z dojenčkom v kino
25. 1. 2017

19. Z dojenčkom v kino

Z dojenčkom v kino s filmom Paterson

Tokrat so si mamice in atiji skupaj s svojimi malčki, ogledali nežno filmsko mojstrovino. Nekateri (dojenčki) izmed prisotnih so bili v kinu že velikokrat! Drugi pa čisto prvič – v čast nam je, da so prišli prav v Mestni kino Ptuj.

18. Z dojenčkom v kino
23. 11. 2016

18. Z dojenčkom v kino

Z dojenčkom v kino s filmom Dojenček Bridget Jones

Mamice in malčki so tokrat v velikem številu gledali film z ravno pravim naslovom - Dojenček Bridget Jones. Naslednja projekcija iz sklopa Z dojenčkom v kino bo januarja 2017. Novopečene starše (in tiste v veselem pričakovanju) vabimo, da se priključite Facebook skupini Z dojenčkom v kino, da boste vedno na tekočem s svežimi informacijami. :)

14. Z dojenčkom v kino
25. 3. 2016

14. Z dojenčkom v kino

Z dojenčkom v kino s filmom Soba (za materinski dan)

V filmu o neizmerni ljubezni do otroka smo se mame povsem našle. Za praznik smo dobile rožice, malčki pa uradne slinčke Mestnega kina Ptuj. Za mnoge prvi materinski dan smo v foto studiu v preddverju kina ovekovečili s portretnim fotografiranjem.

13. Z dojenčkom v kino
27. 1. 2016

13. Z dojenčkom v kino

Z dojenčkom v kino s filmom Moja mama

Biti mama je tako intenzivno, da ves svet dobi novo perspektivo. Kaj pa odnos do mame s perspektive (odraslega) otroka? Ogledali smo si bistroumen, zabaven in nepredvidljiv film o trpkem spoznanju, da je življenje sila krhka reč.

12. Z dojenčkom v kino
24. 11. 2015

12. Z dojenčkom v kino

Z dojenčkom v kino s filmom Velike oči

Tokrat smo si v družbi svojih najljubših ogledale dramo o slikarki Margaret Keane. Dojenčki so bili pridni kot zmeraj, mamice pa lepe kot vedno. Atiji so zadevo tokrat izjemoma v celoti prešpricali. Pa naj jim bo.