Državno prvenstvo v slam poeziji

Dogodek:

sobota, 7. avgust, 21.00

Kino brez stropa 2021 – dvorišče za kinom
Vhod na dvorišče je skozi dvorano kina. V primeru dežja bo dogodek v prostorih Centra interesnih dejavnosti Ptuj. Vstopnine ni.
Kino brez stropa 2021 – dvorišče za kinom
Vhod na dvorišče je skozi dvorano kina. V primeru dežja bo dogodek v prostorih Centra interesnih dejavnosti Ptuj. Vstopnine ni.

Dolgo smo čakali in končno dočakali! Državno prvenstvo v slam poeziji za leto 2020 bo soočilo najbolj nabrušene pesniške jezike.

Kdor čaka, dočaka, pravijo.

Državno prvenstvo v slam poeziji, s katerim bi se morala svečano zaključiti slamovska sezona 2019/20, je pod preprogo pometla nesrečna beseda na K, ki smo je že vsi siti. 

Po letu, polnem izzivov, lahko končno z velikim veseljem napovemo, da se bodo najbolj nabrušeni pesniški jeziki naše dežele soočili 7. avgusta na Ptuju.
Napeta bitka, kot vedno začinjena s prijetnimi glasbenimi vložki, se bo odvila na dvorišču Mestnega kina Ptuj.

Prireditev bosta povezovala vedno zabavna Mojca Frim in Aljaž Šešo, za tekočo osvežitev pa bo poskrbela Kavarna Bodi.

 

Glasbeni gostji: Katja & Taja
Katja in Taja – dve četrtini ptujske zasedbe Infected. Najbolj domače se sicer počutita kot del skupine, ko se jima pridružita še Gašper in Jure, pa vendar se je glasbena naveza skozi leta že precej utrdila. Skladbe zasedbe Infected bodo tokrat zazvenele v akustični dvojini, ne bo pa manjkalo niti znanih priredb.

 

 

Vstopnine ni, vabljeni na polno mero besedne ustvarjalnosti na najvišjem nivoju!

 

 

V skladu s trenutnim Odlokom o spremembah Odloka o začasni omejitvi ponujanja kulturnih storitev uporabnikom v Republiki Sloveniji (Uradni list RS, št. 73/2021) se lahko javne kulturne prireditve udeležijo posamezniki, ki imajo izpolnjen PCT pogoj.

Bodite obveščeni o dogajanju
v Mestnem kinu Ptuj