Šola čarobnih živali 2

Die Schule der magischen Tiere 2

Sven Unterwaldt Jr., Nemčija, 2022, 103 min, družinska pustolovščina, sinhronizirano

Prisrčna družinska pustolovščina je postavljena v nenavadno šolo, kjer vsak učenec dobi za spremljevalko svojo čarobno žival: tisto, ki ustreza njegovemu karakterju. Učenci tokrat pripravljajo šolski muzikal, vendar jim ne gre vse po načrtu … Po izjemno uspešni knjižni seriji Margit Auer.

Dve leti po uspešnici Šola čarobnih živali se čarobne živali vračajo na veliko platno v nadaljevanju očarljive pustolovščine v nenavadni šoli, kjer otroci prejmejo čarobno žival. V filmu Šola čarobnih živali 2 bomo tokrat spremljali priprave na šolski muzikal. Pa bo šlo vse po načrtu?

Družinska pustolovščina o najbolj živalski šoli na svetu je posneta po izjemno uspešni knjižni seriji avtorice Margit Auer, režiral jo je Sven Unterwaldt, v glavnih vlogah pa igrajo Emilia Maier, Loris Sichrovsky, Lilith Johna, Leonard Conrads, Emilia Pieske, Nadja Uhl, Justus von Dohnányi, Heiko Pinkowski in Milan Peschel.

Pri nas bo družinska avantura na ogled v sinhronizirani različici, igralcem in živalim pa so svoje glasove posodili ‌Tina Resman, Urh Mlakar, Tadeja Vaupotič, Tjaša Steklasa, Goran Mikić, Ernest Fejzić, Uroš Steklasa, Špela Kravogel, Žiga Bunič, Maja Kokolj Jovanovič, Ana Mandič, Urška Majdič, Sergej Čiča in drugi.

Zgodba

Učenci šole čarobnih živali želijo uprizoriti muzikal za obletnico šole. Pa se bodo vaje končale v kaosu ali bo razred potegnil skupaj? In kaj je s čudnimi luknjami na šolskem zemljišču? S pomočjo svojih čarobnih živali se bodo otroci naučili, kar je resnično pomembno: timskega dela.

Šola čarobnih živali 2 je prisrčna pustolovščina z animiranimi živalmi, postavljena v nenavadno šolo, kjer otroci za spremljevalca dobijo čarobno žival. Dijake in čarobne živali smo že spoznali pred dvema letoma, ko smo spremljali zgodbo dekleta Ide, ki po zaslugi svoje čarobne živali, govoreče lisice po imenu Rabbat, postane priljubljena učenka.

Igrajo

Emilia Maier, Loris Sichrovsky, Lilith Johna, Leonard Conrads, Emilia Pieske, Nadja Uhl, Justus von Dohnányi, Heiko Pinkowski in Milan Peschel

Bodite obveščeni o dogajanju
v Mestnem kinu Ptuj